Allview A5 Quad – pret si mai mic pentru un smartphone

Publicat pe 16 ian. 2014 - 10:26 de Mîrzac Iulian

Allview A5 Quad

Evolutia constanta a produselor Allview ma surprinde. In 2 ani au reusit sa-si imbunatateasca si mai mult softul oferind functii utile, timp de raspuns mai bun (datorat si imbunatatirilor Android din core deopotriva), per total produse mai bune.

Allview lanseaza acest smartphone cu procesor quad-core la 1.3 GHz si diagonala de 4.3″, doua camera foto dintre care cea principala de 5 Megapixeli, iar sistemul de operare preinstalat este Android 4.2.2. Au integrat si tehnologia HD Voice cu care vei putea experimenta conversatii mult mai clare in cazul in care operatorul tau de telefonie mobila are aceasta optiune (la Orange stiu sigur ca se poate profita de HD Voice).

„Destinat celor care vor să se bucure de toate facilităţile unui smartphone performant la un preţ accesibil, A5 Quad oferă viteză de procesare sporită, o experienţă fluentă de browsing şi multi-tasking şi o interfaţă prietenoasă”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Camera foto principala de 5MP are focalizarea automata, blit LED, inregistrare video FullHD si o functie de inregistrare foto HDR. Vei putea sa faci fotografii panoramice si pe langa acestea include si functia de detectare a fetei, o functie de indepartare a fundalului. Pentru camera frontala s-a optat pentru un senzor de 0.3 MP pentru videoconferinte.

Configuratia include un CPU Cortex-A7, 1,3 GHz Quad Core si un GPU Mali-400, dar pentru ca telefonul a fost gandit pentru tineri nu au fost uitate posibilitatile nenumarate de conectivitate: 3G HSPA+, Bluetooth si Wi-fi Direct. Este compatibil cu Smart2View stick-ul cu port HDMI de la Allview care-ti permite sa transmiti imaginile de pe ecran ul telefonului pe un televizor plat.

Telefonul costa 599 Lei in magazinele online si din tara deci il transforma intr-o varianta buna pentru toti care cauta conectivitate maxima si pret cat mai mic. Cred ca este cel mai ieftin Quad-Core daca nu ma insel !

Allview A5 Quad spate

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: