Despre Modern Combat 5: Blackout

Publicat pe 7 aug. 2014 - 9:12 de Mîrzac Iulian

 

Modern Combat 5 - BlackoutAm cumpărat jocul săptămâna trecută și am și terminat misiunile principale după 3 ore de joc (mai am niște misiuni auxiliare rămase). Este joc făcut în România de Gameloft, asta am aflat-o la final după ce am terminat jocul, și pot să spun că nu mă așteptam să fie făcut de ei, pentru că proiectele mari le luau de obicei studiourile străine. Grafica pe iPad Mini Retina (bănuiesc și pe iPhone 5S, și echivalentul pe Android) este extraordinară, particule, fum, foc, nivelul de detalii al texturilor, efecte pe cameră ( praf pe lentilă, lens flare, light streak, etc.). Eu nu prea joc shootere, am mai jucat Crysis, SWAT , deci oarecum s-a potrivit pe stilul meu.

Modern Combat 5: Blackout are o poveste în spate, ești un mercenar care află că membri ai echipei colaborează cu traficanți de arme, personajul principal se aliază cu alți mercenari pentru a afla adevărul și a împiedica pornirea celui de-al treilea Război Mondial din cauza problemelor de securitate între țările implicate.

Sunt mai multe orașe în care se va desfășura acțiunea, dar în fiecare dintre acestea vor fi mai multe tipuri de misiuni, odată mergi pe un traseu cu checkpoint-uri prin care împuști, altă dată trebuie să faci pe sniper-ul și să omori una dintre persoane, sau misiune în care-ți protejezi coechipierii cu luneta. Sunt părți din misiuni în care folosești mitraliere din elicopter, mașină sau barcă, jocul este plin de scene interesante.

Pe parcurs omul tău evoluează când obții puncte, primești accesorii la arme care sunt mai bune (amortizor mai bun, grip mai bun, încărcător mai mare, etc.)

Este un joc neașteptat de bun, cu atât mai mult cu cât te gândești că este făcut și de români și care-l recomand cu tărie să-l luați, are și un mod multiplayer în care acțiunea se desfășoară ca la un Counter Strike. Sunt multe setări de control al personajului: țintire și mișcare prin touch, doar țintire prin mișcarea tabletei, și mai era o variantă mixtă.

L-ați jucat ? V-a plăcut ? Mai jos puteți vedea puțin din gameplay.

Modern Combat 5: Blackout se găsește pe iOS și pe Android.


 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: