Design-ul clasic prezent si la mirrorless-urile Panasonic

Publicat pe 1 aug. 2013 - 18:01 de Mîrzac Iulian

Lumix G7

Urmasul lui GX1 de la Panasonic este un aparat foarte frumos care urmeaza trendul design-ului clasic din zona camerelor cu lentile interschimbabile. Dupa cum vedeti metalul, magneziul, gripul asemanator camerelor vechi sunt prezente. Daca pana recent imaginile de pe Internet erau incerte, astazi aparatul a fost lansat oficial de producator si va ajunge pe piata la un pret de 1100$ in SUA un pret „normal” pentru mirrorless-urile noi lansate, kit-ul include si un obiectiv 14-42 mm.

Mirrorless-ul are un senzor de imagine Live MOS de 16 Megapixeli, un vizor electronic mobil pe axa verticala cu imagine in format 16:9 si rezolutie inalta de 2.76 milioane de pixeli.

Acesta este un alt aparat mirrorless cu ecran LCD touch pe care eu nu le suport din nenumarate motive, este rabatabil (80 grade), iar daca se urmareste un trend de ce sa nu le urmarim pe toate, asa ca aparatul foto include si NFC, WiFi,care de asemenea pot fi fara de folos daca nu vor avea un soft bun, acumulatorul nu va rezista mult, etc.

Astept parerile voastre personale despre aparat !

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: