Un alt Chromebook … de la Toshiba de data asta !

Publicat pe 14 ian. 2014 - 9:20 de Mîrzac Iulian

Toshiba Chromebook

Google nu se lasa batut ( asta am invatat de cand s-a format compania), si totusi vor sa isi popularizeze cu orice pret sistemul lor de operare Chrome OS construind aceste notebook-uri care folosesc mai mult spatiu de stocare disponibil in serviciile online ale Google sau alte servicii online. Eu inca sper sa-si mai piarda din inertie Google si sa nu reuseasca sa monopolizeze chiar tot :).

Asadar Toshiba vine cu acest Chromebook de 13.3″ la CES care va ajunge pe stoc undeva in luna Februarie la un pret de 280$. In Romania nu cred ca va ajunge prea usor pe stoc, poate la cativa retaileri online si atat.

Configuratia include un procesor Intel Haswell care promite un timp de bootare rapid si bateria va tine 9h maximum. Ecranul va fi de 13.3″ TrueBrite HD cu o rezolutie de 1366×768 pixeli, tastatura completa cu numeric pad. 2GB RAM va ajuta la procesarea datelor, 16GB SSD este spatiul de stocare intern care completeaza cei 100GB de pe Google Drive online.

Cateva optiuni de conectare includ: 2x porturi USB 3.0, un port HDMI, Bluetooth 4.0 si WiFi a/b/g/n.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. alex 03/06/2015 at 16:59 - Reply

    Au toate sansele sa reuseasca si pe segmentul de sisteme de operare pentru calculatoare. Daca ai un calculator pe care il folosesti pentru browsing, ceva muzica si filme si ai de ales intre un Windows pe care se presupune ca trebuie sa-l cumperi si merge greoi, si intre un sistem Linux sau Android care sa fie si foarte friendly incat sa se descurce oricine pe el, este clar ca lumea va alege varianta light. Mai mult de atat majoritatea cred ca au telefoane cu android, ceea ce inseamna ca deja s-au acomodat cu sistemul si pot face trecerea usor si pe calculator.

Postează un comentariu: