Daca ai o idee de afacere inscrie-te la StartupWeekend Brașov !

Publicat pe 14 oct. 2013 - 13:58 de Mîrzac Iulian

StartupWeekend Brasov

StartupWeekend Brașov urmeaza sa se desfasoare pe 25-27 Octombrie la Coressi Business Park asa ca brasoveni daca aveti idei geniale pentru un startup nu ratati ocazia asta si inscrieti-va ! Se pot inscrie si persoane din alte orase. StartupWeekend este un eveniment ce se desfasoara intens de-a lungul a 3 zile la care participa programatori, designeri, tineri antreprenori si lideri din mediul online international.

Conceptul StartupWeekend a fost dezvoltat în SUA si a fost preluat de peste 100 de tari din toata lumea si presupune ca in prima zi cei care si-au inscris in prealabil ideile pe site-ul evenimentului sa-si sustina ideea in fata tuturor participantilor la eveniment, cele mai bune idei (votate public) sa fie selectate apoi sa se formeze echipe de programatori, designeri si antreprenori. In 54 de ore urmeaza ca echipele formate sa dezvolte un plan de business, sa creeze design-ul, sa programeze si ulterior sa testeze conceptul propus. Fiecare echipa va putea comunica direct cu mentorii si cei din Juriu pentru a primi pareri de la oameni cu experienta si mai multe puncte de vedere.

Cei  3  speakeri,  2 jurati si 10 mentori  de pe 2 continente (Asia  –  India, Europa  –  Marea Britanie, Romania, Ungaria,  Bulgaria) vor indruma si sustine echipele pe parcursul evenimentului: Adelina Peltea, co-fondator @Splinter.me, Belgia;  Andrei Roth,  co-founder @Spherik Accelerator, România;  Bogdan Colceriu, co-fondator @Tetatet, România;  Catalina Amihaiesi, Program Director @Spherik Accelerator, România  Cătălina Rusu,  Co-founder @Geekcelerator,  România;  Cosmin Mihaiu, CEO @MiraRehab, UK;  David Szabo, Intrapreneur @Microsoft, Ungaria;  Emanuele Musa, CEO @BABELE, România;  Gregory Rondin, Director @Pentalabbs, România;  Marius Ursache, Chief Creative Officer @Grapefruit, România;  Maria Sandor, Member of the board of advisors @GRASP Society, România;  Mircea Vadan, Co-founder @Usetogether, România; Monica Jiman, deputy CEO @Pentalog, România; Pal Mukul, Fondator @Orpheus Capital, India;  Răzvan Pătrașcu, fondator @Firestarter, România;  Tudor Birlea, Chief Legal Strategist @Rewind Solutions, UK.

Exista si premii desigur !

Mi-a placut mesajul de pe un banner: „No talk, all action. Launch a Startup in 54 hours !”

Dati click pe imagine pentru zoom !

Dati click pe imagine pentru zoom !

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: