Cum se comporta carcasa lui G Flex dupa ce este zgariata !?

Publicat pe 25 nov. 2013 - 9:27 de Mîrzac Iulian

G Flex taiat cu cutitul

Nu stiu cati ati reusit sa vedeti videoclipul de mai jos insa viitorul smartphone G Flex produs de LG isi repara singur carcasa atunci cand este zgariata. Carcasa este curbata dupa cum stiti si dupa cum numele indica asta insa faptul ca invelisul cu care carcasa este acoperita se repara singur trebuie sa fie una din cele mai interesante si utile inovatii din ultimul an pentru smartphone-urile de pe piata.

Videoclipul demonstreaza proprietatile materialului si arata cum materialul isi revine dupa ~2 minute dupa ce a fost zgariat. Chiar si asa materialul nu isi poate reveni dupa zgarieturi prea adanci insa va prezenta un avans tehnologic extraordinar care ar urma sa pastreze telefonul placut la aspect chiar si dupa 2 ani de utilizare.

Ce parere aveti despre telefon ? La inceputul lunii Decembrie stati cu ochii pe noi pentru ca va intra pe piata din Romania !

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: