Cum merge vanzarea Nintendo 3DS ?

Publicat pe 15 apr. 2011 - 16:55 de Mîrzac Iulian

Nintentdo a dezvaluit numarul de unitati vandute in prima luna de la lansarea noii sale console Nintendo 3DS, dupa ce compania a declarat in prima faza ca nu are date exacte despre cantitatea de console vandute. 400.000 de unitati Nintendo 3DS au fost vandute in America  declara Reggie Fils-Aime, care reprezinta vanzarile din prima zi de lansare 27 Marite.

Perioada asta a fost indeajuns de lunga pentru a se apropia de vanzarile inregistrate din 2004 a consolei Nintendo DS de 460.000 de unitati din ziua de lansare. Si care in decursul unei luni ar veni de 2.4 milioane de utilitati. In orice caz vanzarile nu se mentin aproape niciodata la un ritm constant dupa lansare, insa presedintele companiei, Reggie, prevede un viitor roz pentru Nintendo 3DS mai ales ca se apropie lansarea jocului Legend of Zelda. Magazinul online si integrarea cu Netflix vor veni la vara. Deci numai lucruri bune pana acum despre 3DS, dar sa vedem mai incolo daca lucrurile vor merge bine in continuare.

Pana la urma ce consola de jocuri portabila mai are Augmented Reality si suport 3D fara ochelari ?

Nintendo 3DS

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: