Convertiti imagini in text cu Free Online OCR

Publicat pe 28 ian. 2011 - 18:01 de Tita Mihai

Aveti un document sau o imagine pe care doriti sa o convertiti in fisier text?  Ati primit un fisier in format TIFF sau PDF  dar ati fi vrut un fisier intr-un format editabil? Folositi software-ul online gratuit de recunostere a caracterelor, OCR. Acest software recunoaste textul si caracterele din diferite tipuri de formate precum PDF, imagini sau poze facute cu camera personala si mai apoi le converteste in fisiere de tip DOC, XLS sau TXT, pe care le puteti edita mai apoi dupa bunul plac.
OCR ( Optical Character Recognition) este gratuit si recunoaste 32 de limbi printre care si limba romana. Convertiti fisiere de tip JPG, JPEG, BMP, TIFF, GIF in fisiere editabile de tip Word, Text, Excel, PDF sau HTML. OnlineOCR.net este un serviciu gratuit in modul „Guest Mode” (fara sa va inregistrati) si va ofera posibilitatea de a converti 15 imagini pe ora.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: