Comparație între GoPro HERO4 Black și Sony FDR-X1000V

Publicat pe 4 mart. 2015 - 8:27 de Mîrzac Iulian

Băieții de la videomaker, au făcut o comparație între cele două modele Sony și GoPro. De ce postez acest videoclip ? În primul rând pentru că este extraordinar de util pentru cei care nu știu ce cameră video de acțiune să aleagă, au apărut numeroase branduri însă GoPro și Sony sunt fruntașii acestor tipuri de camere video. În al doilea rând pentru că mi s-a părut extraordinar că Sony a reușit să creeze un produs care scoate imagini mai bune decât un GoPro (versiunea de top), ce e drept compania are o vastă experiență în senzori foto și procesoare de imagine, întotdeauna am lăudat senzorii de imagine Sony și tehnologiile lor de stabilizare a imaginii.

Dacă sunteți în dubii care dintre două vi se potrivește vizualizați videoclipul. GoPro are avantajul accesoriilor, super carcasei create special pentru șocuri, care ajută mult la filmarea sub apă, al setării rapide, filmare la rezoluție 4K 30fps. În schimb Sony vine cu o imagine mai clară, stabilizator optic de imagine integrat, deci nu trebuie să mai cumperi un accesoriu de stabilizare, acumulator mai puternic, care permite înregistrări mai lungi.

În practică amândouă vor fi aproape identice, diferențele constând în felul în care crezi că le vei folosi mai mult. Totuși dacă ești sportiv hardcore care practică sporturi extreme atunci GoPro HERO4 Black este alegerea corectă, dacă ești sportiv extrem ocazional și nu vrei să mai investești în accesorii extra atunci Sony FDR-X1000V este cu siguranță alegerea perfectă.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: