Circuitul F1 Catalunya va fi transmis in format 3D de operatorul Sky

Publicat pe 10 feb. 2013 - 8:48 de Mîrzac Iulian

Sky Formula 1 3D

Operatorul de televiziune din Marea Britanie: Sky promisese de anul trecut transmisiune 3D de pe circuitele de Formula 1. Al treilea test realizat de pe Circuit de Catalunya va fi transmis in format 3D si va fi transmis simultan pe posturile Sky 3D, Sky Sports F1 si Sky Sports F1 HD. Perioada de test se va desfasura in perioada 28 Februarie – 3 Martie iar compania nu are in plan extinderea acestui serviciu in anul 2013 atat timp cat nu se stie ce rezultate va avea: daca oamenii se vor uita la acest tip de transmisiune, si daca sunt pregatiti indeajuns de bine pentru partea tehnica.

Problemele care sunt ridicate sunt in primul rand de testare a noului mod de filmare. Echipele tehnice au putine oportunitati de a testa camerele la fata locului inainte de o transmisie live.

„Sunt foarte restrictionati in ceea ce priveste testele. Au primit aprobare pentru doar trei sesiuni de testare pentru a mentine cheltuielile scazute. Asadar nu prea avem oportunitati sa testam noile camere 3D care schimba complet modul de filmare in comparatie cu o camera de filmat obisnuita”, a declarat Martin Turner – producator executiv – Sky Sports F1 HD.

Sky 3D este disponibil in Marea Britanie gratuit la abonatii Sky World.

Sky 3D

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: