Cea mai puternica tableta cu Android – Snapdragon S4 Pro MDP – de la Qualcomm

Publicat pe 26 iul. 2012 - 17:22 de Tita Mihai

Qualcomm le-a luat fata celor de la Nvidia si Samsung si a lansat pe piata cea mai tare tableta cu Android, aceasta se numeste Snapdragon S4 Pro MDP ( mobile development platform ) si nu se adreseaza din pacate segmentului de cumparatori obisnuiti ci dezvoltatorilor, dar daca sunteti dispus sa platiti 1299 $ probabil ca puteti sa cumparati si voi una, desi nu cred ca o s-o vedem pe meleagurile noastre curand. 

Tableta este „motorizata” de un procesor quad core Krait de 1.5 Ghz care este ajutat de 2 Gb RAM si un nucleu grafic Adreno 320. Ruleaza Android 4.0.4 care poate fi upgradat la Jelly Bean, Snapdragon S4 Pro poate inregistra HD 1080p cu ajutorul camerei foto de 13 megapixeli. Inca o aditie importanta este suportul pentru 4G LTE, pana acum tehnologia 4G LTE si procesoarele quad core nu prea faceau casa buna din cauza lipsei de suport din partea producatorilor. Acesta tableta este doar un model de referinta care ofera dezvoltatorilor un mediu unde sa isi testeze aplicatiile. Smartphone-uri si tablete care sa foloseasca aceasta platforma la scara larga, vor aparea spre sfarsitul anului.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: