Ce pot noile APU Trinity de la AMD ? Doar priviti ! [CES 2012]

Publicat pe 12 ian. 2012 - 21:31 de Mîrzac Iulian

AMD nu a stat cu mainile in san in timp ce Intel si Qualcomm isi prezentau noile procesoare la CES 2012. Compania a facut valuri cu o prezentare impresionanta pentru noile APU-uri cu nume de cod Trinity care vor intra pe piata anul acesta pe care va invit sa o vedeti in clipul de mai jos facut de cei de la HotHtardware.com. Vedeti pana la capat !

Cei de la AMD au declarat ca au in plan sa intre pe piata de laptopuri ultrausoare estimand ca un astfel de „ultrabook” care va integra solutia lor va avea un pret de pornire de 500$ sau mai putin in comparatie cu ultrabookurile Intel care pornesc de la aproximativ 1000$. Trinity se va afla in productie si in varianta dual-core dar si quad-core. Au mai declarat ca procesoarele de 17W Trinity vor oferi aceeasi performanta ca si procesoarele din seria A Llano din prezent, insa vor consuma doar jumatate din energie.

Avem si o imagine cu cele trei categorii de procesoare pentru netbookuri, laptopuri normale si varianta pentru desktop a lui Trinity (in aceeasi ordine in imagine). AMD are programat un eveniment mai amplu pe 2 Februarie in care se va discuta mai mult despre noile APUuri si despre planurile companiei pentru 2012.

AMD APU Trinity

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: