CASIO intră pe piaţă cu o tabletă rezistentă la şocuri !

Publicat pe 6 aug. 2012 - 18:56 de Mîrzac Iulian

Săptămâna trecută Casio a prezentat o tabletă pregătită să reziste la şocuri, apă şi alte condiţii nefavorabile – Casio V-T500, tableta care vine cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich preinstalat. Configuraţia sa cuprinde un procesor dual-core TI OMAP 4460 tactat la 1.5 Ghz, şi 1GB RAM şi va avea un stylus ca accesoriu ce se va vinde separat.

Tableta este făcută să reziste la căderi de până la un metru înălţime şi rezistă la stropire cu apă şi praf respectând standardul IP54.

Casio V-T500 a fost de asemenea echipată cu camera dorsală de 5 Megapixeli si una frontala tot de 5 Megapixeli, iar pentru comunicare si conectare Casio a introdus un modul Wireless 802.11 a/b/g/n, şi un modul Bluetooth 4.0 care suporta si tehnologia NFC. Spaţiul de stocare intern va fi de 16GB şi va putea fi extins cu ajutorul unui card de memorie SD sau microSD. Un port USB si unul mini USB împreună cu o iesire HDMI va oferi cele mai importante modalităţi de conectare la alte dispozitive.

Autonomia maximă promisă este de 10-12h, dar ca un avantaj vine acumulatorul reînlocuibil.

Nu există o dată exactă pentru lansare.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro, scriu articole pe toate temele propuse pe site, dar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadgeturi care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter | +Mîrzac Iulian | Blog

Postează un comentariu: