Cântă melodii cunoscute pe telefon cu Super Pads

Publicat pe 17 oct. 2017 - 8:36 de Mîrzac Iulian

Am descoperit recent mai multe aplicații interesante în AppStore pe care am să ți le împărtășesc și ție treptat aici.

Astăzi este vorba despre Super Pads, o aplicație cu care poți reproduce ușor o melodie cunoscută utilizând mostrele de sunet deja încărcate în aplicație.  Este gratuită cu reclame cam sâcâitoare, dar poți pentru câțiva lei cumpăra accesul fără reclame pentru o săptămână.

Vei găsi în special muzică electronică în arhiva de melodii, dar sunt și multe alte genuri precum: hip-hop, reggae, pop, etc.

Mostrele de sunet nu reproduc 100% melodiile originale însă sunt foarte similare cu ele.

Ce-mi place cel mai mult la aplicație este că fiecare set de mostre pentru o melodie are și un tutorial video. Adică vei putea învăța rapid cum se cântă melodia și în 10 minute de exercițiu deja o vei putea reproduce binișor. Al doilea lucru cool este că sunt adăugate frecvent melodii în aplicație.

Nu este o aplicație profesională de muzică cu care să faci muzică pe telefon, pentru că bănuiesc că ai mai văzut că sunt astfel de aplicații pe iOS.

Super Pads se găsește și pe Android si pe iOS.

Mai jos sunt trei melodii pe care am încercat să le reproduc parțial. Au ieșit binișor.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: