Generația nouă de camere video auto de la Mio

Publicat pe 19 sept. 2016 - 8:15 de Mîrzac Iulian

mio-c310-combo

Mio Technology compania recunoscută pentru dispozitivele GPS, dar și pentru camerele video auto la nivel mondial, lansează în România noi modele entry level: MiVue C310, MiVue C320, MiVue C330 şi MiVue C335.

Noua gama entry level MiVue cuprinde camere video auto capabile să înregistreze până la 30 de cadre pe secundă la rezoluție Full HD. Modelul MiVue C310 dispune de o cameră HD de 1280x 720 pixeli, iar modelele MiVue C320, C330 și C335 sunt dotate cu o cameră Full HD (1920×1080 pixeli).

Camerele video auto din această gamă dispun de un design elegant și sunt ușoare, având o greutate de la 58 de grame pentru modelul C320, 59,5 grame pentru C330 și 63 de grame pentru C310.

Obiectivul noilor camere video auto cu o diafragmă F2.0 este o altă dotare importantă. Camerele permit înregistrarea clară a imaginilor, chiar și în condiții de lumină scăzută. O diferență o constituie și unghiul de vizualizare. MiVue C310 are un câmp vizual de 110 grade, iar MiVue C320, MiVue C330 şi MiVue C335 de 130 de grade.

Dacă mă întrebați pe mine unghiurile de vizibilitate sunt puțin cam mici, ai nevoie de cât mai mult (până la 180 grade) pentru a surprinde totul în fața mașinii, însă camerele video auto entry level de regulă nu au obiective cu unghi larg de vizibilitate.

Senzorul G

Senzorul G integrat, cu 3 axe, înregistrează direcțiile de deplasare. Aceasta va arăta punctul de provenienţă și forța impactului, chiar și în cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de încredere în relația cu asiguratorul. După conectarea dispozitivului la computer, veți putea analiza direcția de mers și datele rezultate în urma unei eventuale coliziuni, date foarte importante în cazul unui accident.

Două modele cu monitorizare GPS

Modelele C330 și C335 au încorporat un receptor GPS care permite urmărirea traseelor și înregistrează simultan secvențele video, coordonatele geografice, direcția, viteza autoturismului, data și ora deplasării, fiind soluția ideală pentru șoferii care vor să se deplaseze în siguranță la volan.

Pentru o înregistrare completă a călătoriei, noile camere video auto încep să filmeze încă de la pornirea motorului autoturismului. Mai mult, dispozitivele pot fi comutate la modul fotografie pentru culegerea probelor în caz de accident sau pentru surprinderea unor imagini spectaculoase pe traseu.

Noile camere video Mio MiVue sunt disponibile în România la prețuri care încep de la 329 de lei.mio-mivue-c330

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: