Calculatorul booteaza greu ? Rezolva problema cu Soluto

Publicat pe 21 iun. 2010 - 8:14 de Mîrzac Iulian

SolutoToata lumea are probleme cu pc-ul, si nu de multe ori auzim cum va reinstalati windows-ul ca merge prea greu, si ca nu mai merge ca la inceput. Toata lumea stie, cum incepi sa instalezi programe cu atat calculatorul va porni mai greu. Ei bine acest program inovativ care se numeste Soluto va ofera cel mai simplu mod de a gestion programele care ruleaza. Ce este inovativ fata de alte programe este ca are un istoric cum modificarile din sistem care au aparut de-a lungul timpului inclusiv dinaintea instalarii programului. Cel mai important lucru este felul in care functioneaza. Atunci cand porneste va contoriza timpul de bootare iar dupa finalizare, va lasa sa alegeti doar programele necesare sa porneasca odata cu windowsul, ori ofera posibilitatea, de a seta un program sa porneasca atunci cand sistemul e in modul idle.

Programul arata comentariile celorlalti utilizatori care au experimentat probleme asemanatoare cu aceleasi programe, drivere, etc. Este ca si un program care contine un forum in interiorul lui, numai ca iti gaseste automat rezolvarea problemelor ce apar la bootare. Folosindu-l eu am redus timpul de bootare de la 1 minut si40 de secunde la 1 minut si 6 secunde, ceea ce pe mine m-a impresionat destul de mult.

Cu toate acestea daca pc-ul booteaza greu in continuare, atunci ffind vorba ori de registry incarcati, ori de harddisk stricat, si alte probleme.

Soluto download

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: