Archos ofera detalii despre tableta Arnova 8b G2

Publicat pe 19 feb. 2012 - 9:40 de Mîrzac Iulian

Archos adauga liniei sale de tablete ieftine un nou model. Modelul Arnova 8b G2 este o versiune asemanatoare cu Arnova 8 G2 defapt, care este pe piata de ceva timp. Noul design al tabletei este usor diferit iar butoanele fizice de pe carcasa (home, back, menu sau search) au disparut.

Privind la faptul ca Arnova 8b G2 se va livra impreuna cu sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread acesta este un semn ca va avea si un update la Android 4.0 Ice Cream Sandwich in curand pentru ca noua versiune de Android nu are nevoie de butoane fizice.

Tableta are un procesor ARM Cortex A8 single core la 1Ghz, ecranul are o diagonala de 8 inci, este capacitiv multitouch si ofera o rezolutie de 800×600 pixeli, pentru stocare veti putea alege din variane cu 4GB sau 8GB spatiu, iar memoria RAM va fi de doar 512MB.

Alte specificatii ale tabletei Archos Arnova 8b G2 includ, o camera foto pentru apeluri video, un microfon, un senzor G, WiFi 802.11 b/g si un difuzor. Pentru capacitate de stocare mai mare puteti atasa un card microSDHC. Tableta nu are un modul integrat 3G insa va putea fi folosit impreuna cu un stick 3G pe care-l puteti achizitiona separat prin intermediul unui cablu USB mama. Acelasi cablu USB iti va permite sa atasezi si alte stickuri de memorie si dupa cum explica ei aici si „alte dispozitive USB”.

Archos nu a dezvaluit si pretul tabletei insa Archos 8 G2 se vinde la un pret de aproximativ 1000 Lei, deci sa ne asteptam la un pret usor mai ridicat.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: