Aplicatie pentru fotografiere in rafala pentru orice telefon cu Android

Publicat pe 14 aug. 2012 - 8:35 de Mîrzac Iulian

Ati vazut ce poate Samsung Galaxy S3 sau HTC One X in materie de fotografie. Pot fi setate amandoua telefoanele sa faca consecutiv aproximativ 6 fotografii/sec. la rezolutie mica. Astazi va prezint o aplicatie care face exact asta doar ca este capabila sa faca chiar si 30 de fotografii/secunda totul depinde si de senzorul foto si telefonul in sine.

Avantajul fotografierii in rafala este ca nu ratati momentul in care trebuie sa fotografiati si puteti obtine imaginea perfecta. Dezavantajele sunt ca rezolutia imaginii este mai mica decat daca ar fi facuta la viteza normala si al doilea dezavantaj ar fi ca trebuie sa selectezi fotografia perfecta dintre alea zeci facute inainte, sau poate chiar mai multe.

Aplicatia se numeste Fast Burst Camera este gratuita insa daca vreti sa scapati de reclamele de pe ecran versiunea platita este 12 lei si mai include si functii utile precum: auto-focalizare, zoom, anularea sunetului la fotografiere.

Aplicatia functioneaza precum functioneaza si alte camere foto compacte: face fotografiile, le pastreaza in memoria cache, si abia dupa ce termini de facut fotografiile le muta in memoria interna sau pe cardul SD. Procesul de copiere dureaza mai mult in cazul in care ai facut foarte multe fotografii.

Mai exista si alte aplicatii in Google Play care fac si fotografiere in rafala precum CameraZOOM FX insa asta este gratuita si se descurca chiar bine cu acest task. Merita incercata.

[button type=”rounded” color=”light-blue” size=”medium” url=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spritefish.fastburstcamera&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnNwcml0ZWZpc2guZmFzdGJ1cnN0Y2FtZXJhIl0.” rel=”nofollow”] Google Play [/button]

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: