antreu.ro – portal cu site-uri pentru mobil

Publicat pe 23 iul. 2010 - 13:34 de Mîrzac Iulian

antreu_logo

Utilizarea internetului pe mobil este din ce in ce mai populara si in Romania. Au aparut fel de fel de extraoptiuni si abonamente pentru toate buzunarele si telefoanele. Pentru cei care folosesc internetul mobil va prezentam astazi acest site asemanator directoarelor web pentru site-urile de PC, care contine clasificate in patru categorii site-uri optimizate pentru telefoanele mobile.

Portalul antreu.ro este optimizat pentru iPhone, telefoane cu Android ori care au browserul Opera Mini instalat insa merge de pe orice telefon care are o conexiune la Internet. Este mai mult decat un site mobil oferind facilitati multiple: poate fi setata ca si pagina de start deoarece pe prima pagina iti vor aparea site-urile care ti-au placut si le-ai dat favorite. Poti vizualiza lista completa a site-urilor aranjate si dupa numarul de vizitatori, ori dupa numarul de voturi primite, alegand una din aceste doua optiuni. De asemenea poti vota site-urile preferate.

Vei gasi pe acest director web pentru mobil site-uri de stiri diverse, stiri din sport, stiri meteo, site-uri utile, site-uri cu joburi, si multe alte site-uri cunoscute.

Cine detine un site optimizat pentru telefoanele mobile poate sa isi adauge linkul de pe mobil sau chiar direct de pe PC accesand antreu.ro, pentru a aparea in portal.

Daca stiti si alte site-uri de mobil interesante, scrieti-ne la comentarii sau trimiteti-ne un e-mail.

Multumim.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: