Android 4.4.2 KitKat pe toate device-urile Nexus

Publicat pe 13 dec. 2013 - 17:39 de Mîrzac Iulian

Nexus 7 - Android 4.4.2

Update-urile la Nexus se tin lant, si daca pana de curand au fost aduse la Android 4.4 KitKat acum toate terminalele Google Nexus vor primi de acum si un update la 4.4.2, probabil unii dintre voi deja l-ati instalat. Cand spunem toate terminalele Nexus ne referim in special la cele mai recente si includ: Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 2012, Nexus 7 2013, si Nexus 10.

Noul update nu este unul care include schimbari majore, insa va rezolva bugurile aparute la utilizatorii care au trecut la 4.4 sau 4.4. Schimbarile includ: rezolvarea catorva buguri legate de programele preinstalate pe telefoanele Nexus, cateva imbunatatiri legate de securitatea datelor, cateva rezolvari legate de casuta vocala.

Cam astea sunt modificarile insa cu siguranta trebuie sa profiti de orice update cat de mic pentru ca niciodata nu stii cand esti afectat de bug-ul respectiv.

Tu ti-ai facut update-ul ? Ti-a rezolvat un bug enervant de care nu puteai sa scapi ?

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: