AMD își recuperează unul din oamenii de bază

Publicat pe 5 iun. 2014 - 0:25 de Mîrzac Iulian

Richard Huddy

Angajații valoroși sunt la mare căutare în toate domeniile însă în domeniul IT parcă e goana mai mare după oameni cu experiență. În situația de față Richard Huddy unul din talentele pierdute de AMD către Intel în 2011 a revenit la compania „mamă” urmând să ocupe poziția de Senior Adviser (Consilier).

Huddy este una dintre persoanele cu cea mai mare experiență din industria de hardware de grafică. După cum a recunoscut chiar AMD acesta a avut un impact mare în dezvoltarea Intel în această direcție. A ajutat la dezvoltarea DirectX și a lucrat în companii precum: Nvidia, ATI și 3DLabs.

AMD nu a comentat la ce proiecte va lucra concret sau unde îi va consilia, dar nu prea mai contează pentru că din acest moment compania dorește să continue să se concentreze pe partea grafică în mai multe proiecte / divizii cum ar fi: divizia de creare APU-uri, cea de plăci video pentru gaming PC, grafica pentru console și cea de telefoane mobile.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. etgv 13/06/2014 at 21:58 - Reply

    Mda asta o schema veche de cand lumea atunci cand nu facem fata cautam pe cineva care sa refaca ce au stricat altii…
    Sau sa inteleg oare ca e vorba doare despre extinderea firmei…?
    Nu prea cred nu de alta…

Postează un comentariu: