Allview Viva D8 – tabletă completă cu preț mic

Publicat pe 2 feb. 2014 - 8:45 de Mîrzac Iulian

Allview VivaD8

Dacă nu un smartphone ai așteptat de la Allview pana acum ci o tableta noua atunci asta e ziua ta norocoasa pentru ca firma din Brașov vine cu un nou model pregătit cu un preț bun și mai multe funcții ca niciodată.

Allview Viva D8 este o tabletă de buget care include toate funcțiile de bază a unei tablete care se respecta inclusiv conectivitate 3G HSPA+ pentru cei care caută o tabletă care sa permită și conexiune mobilă. Vine cu un ecran IPS de 7.9″ procesor dual-core la 1.3 GHz și doua camere foto cu care sa fotografiezi sau sa filmezi anumite momente care nu le poți rata, și pentru a face video-conferință cu prietenii tăi.

„Noua tabletă din gama Viva lansată astăzi oferă performanţă optimă şi portabilitate la un preţ accesibil. Dotată cu un display de dimensiuni ideale si compatibilă cu Smart2View, Viva D8 reprezintă o alegere inspirată”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview. 

Design-ul asemănător cu al iPad Mini-ului de la Apple îl recomanda pentru persoanele care doresc un ecran nu prea îngust care sa permită afișarea mai mare a paginilor web fără să rotești tableta. Camera principala este de 3MP, și include funcții cunoscute de cei care fac frecvent fotografii cu telefonul precum: HDR, panoramare, fotografie cu sunet, detectare zâmbet. Cea de-a doua cameră foto este de 1MP și este destinata după cum am spus deja pentru Skype sau alte aplicații de video-conferință.

Ai nevoie și de ea în mașină ? Nu este nici o problemă pentru ca te va ajuta și cu hărțile sau aplicații cum sunt Waze care îți arată cum este drumul pentru destinația aleasă. GPS-ul și funcția Bluetooth 4.0 îți vor fi foarte utile în mașină în. Dacă vei folosi o cască Bluetooth atunci te vei alege cu o tabletă multifuncțională pentru că vei putea realiza și apeluri tableta nefiind limitată la comunicarea doar de date.

Tableta va fi disponibilă în curând în multe magazine online ai de retail la prețul minuscul de 649 lei sau la 749 lei împreună cu un adaptor Smart2View pentru transmiterea imaginilor de pe tableta către un televizor cu port HDMI.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: