Allview P6 Quad Plus – un upgrade binevenit

Publicat pe 1 feb. 2014 - 17:51 de Mîrzac Iulian

Allview P6 Quad Plus

Allview începe anul bine cu încă un nou smartphone care vine ca un upgrade pentru modelul P6 Quad lansat anul trecut și care oferea cel mai bun raport calitate preț dintre toate telefoanele Allview din acel moment. Acum Allview P6 Quad Plus îi va lua treptat locul fiind introdus pe piață tot la un preț bunicel. Dacă utilizatorii acestui telefon se declară mulțumiți atunci sunt curios cum li s-ar părea acest telefon (ce zici vere faci upgrade ?). Noul procesor va fi tot unul quad-core dar cu 1.5GHz care ar trebui sa ofere un timp de răspuns și mai bun.

Printre specificații veți afla ca noul dual-sim va fi dotat cu un ecran HD Super AMOLED cu dimensiunea de 4.65″ cu protecție Gorilla Glass, camera foto principala are 8MP, iar pentru internetul mobil s-a integrat un modul 3G HSDPA+ capabil sa atingă viteze de 21 Mbps pe ambele sim-uri nu doar pe unul ca si pana acum.

Și declarația oficiala a lui Lucian Peticilă, General Manager Allview:

“În urma feedback-ului pozitiv pe care l-am primit referitor la smartphone-ul P6 Quad, am decis să oferim clienților noștri un upgrade hardware. P6 Quad + este dotat cu un puternic procesor Quad Core Turbo de 1,5 GHz care face faţă cu uşurinţă celor mai exigente nevoi de multi-tasking. Device-ul păstrează caracteristicile performante şi designul modern prin care s-a remarcat P6 Quad”.

Cu toate ca nu am folosit prima versiune doar am avut ocazia sa-l butonez un scurt timp la cunoscuți, am primit întotdeauna laude pentru P6 Quad. Telefonul va rula Android 4.2 Jelly Bean și va putea filma tot la 1080p cu ajutorul camerei principale. Deci procesor mai rapid și o nouă versiune de Android pentru această versiune.

Allview P6 Quad Plus va putea fi găsit la un preț de 999 lei în curând în majoritatea magazinelor online și retail.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

4 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. doru 07/03/2014 at 18:10 - Reply

  Pot face un upgrade de 4.2.2 pe un allview p6 quad 4.1.2. ?

  • Mîrzac Iulian 09/03/2014 at 09:41 -

   Este posibil sa nu suporte. Cel mai bine intrebi direct la Allview ;)

 2. Sorin 10/02/2014 at 20:57 - Reply

  Cu draga placere as face upgrade-ul la P6 – doar ca eu am un P5 quad, nu un P6.

  Cu toate acestea, din ce am cititi din specificatii, pare ca P6 Quad este un P5 Quad mai dotat – ecran HD AMOLED, quad core la 1.7, ecran usor mai mare.

  La cat sunt de multumit de P5-ul meu si de calitatea interactiunii cu el, recomand cu caldura (si fara „sponsorizari corporatiste”) produsele mid-range de la Allview.

  • Mîrzac Iulian 11/02/2014 at 09:57 -

   Oh. Ma bet :P
   Macar am tinut minte ca ai fost multumit de telefon..

Postează un comentariu: