Allview lanseaza H2 Qubo, VIVA H8 si tehnologia Smart2View in Romania !

Publicat pe 27 aug. 2013 - 12:45 de Mîrzac Iulian

Alin Niscov - Manager de Vanzari Allview

Allview aduce pe piata inca un produs care ne-a entuziasmat. Genul acesta de tehnologie exista, si a fost integrat in mai multe forme de diferiti producatori: Google a scos Chromecast cu care poti vedea ecranul browser-ului Google direct pe TV cu tot ce cuprinde el, multi producatori ofera stick-uri cu sistem de operare Android pe el.

Smart2View aduce un produs usor diferit fata de cele doua tipuri de produse de mai sus. Smart2View afiseaza pe ecranul televizorului tot ce se intampla si pe ecranul tabletei sau smartphone-ului care suporta aceasta tehnologie. Imaginile sunt transmise prin intermediul tehnologiei wireless la un adaptor care se conecteaza prin HDMI la televizor.

Smart2View

Compania Allview a lansat si doua device-uri compatibile cu tehnologia Smart2View: un smartphone H2 Qubo si  tableta VIVA H8 amandoua capabile sa comunice cu adaptorul wireless cu port HDMI.

H2 Qubo are un procesor quad-core la 1.2 GHz, GPU VR SGX 544 si camera foto de 5 Megapixeli. Tableta VIVA H8 vine cu aceeasi configuratie cu care seria VIVA a intrat pe piata insa acum are si un modul de conectare 3G, Bluetooth si 3G. Amandoua terminalele vin cu Android 4.2.2 Jelly Bean.

VIVA H8 este targetata mediului business avand procesor quad-core conexiune rapida de date la reteaua de telefonie mobila, 1GB RAM, GPU cu 8 nuclee. Memoria interna este de 8GB si poate fi extinsa cu pana la 32 GB cu un microSD. Grosimea de 7.5 mm si ecranul cu o diagonala de 7.9″ o recomanda ca fiind foarte portabila. Avand o capacitate de redare a materialelor video FullHD o veti putea folosi pentru prezentari de o calitate foarte buna.

H2 Qubo si VIVA H8 au integrata aplicatia AllClick cu ajutorul careia vei putea crea scurtaturi rapide catre cele mai utilizate aplicatii accesibile printr-un buton prezent permanent pe ecran in partea de jos a ecranului.

Pachetul H2 Qubo cu Smart2 View se va gasi la un pret de 949 lei, in timp ce VIVA H8 impreuna cu Smart2View va avea 1.099 lei. Noile device-uri sunt disponibile si fara adaptorul wireless Smart2View 849 lei pentru H2 Qubo si 999 lei Viva H8.

„Suntem bucuroşi să anunţăm lansarea în premieră a tehnologiei Smart2View. Tot ce poţi face pe telefonul sau tableta Allview poate fi de acum vizionat pe orice televizor cu port HDMI. Jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing, apeluri video, toate se pot vedea pe un ecran mai mare, oferind o experienţă complexă. Alături de noua tehnologie am lansat două noi terminale Quad Core compatibile cu aceasta: smartphone-ul H2 Qubo şi tableta VIVA H8”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Detalii si aici.

H2 Qubo

H2 Qubo

Viva H8

Viva H8

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Speed Speed 09/09/2013 at 15:13 - Reply

    Imi place tare mult noul telefon H2 Qubo. Are un display generos potrivit pentru rulat jocuri sau vizionat videoclipuri si o camera principala de 5 Mp cu care poti sa surprinzi cele mai frumoase momente din viata ta. Pretul este unul forte bun.

Postează un comentariu: