Allview A5 Duo smartphone ieftin cu Android 4.2.2

Publicat pe 21 aug. 2013 - 18:45 de Mîrzac Iulian

Allview A5 Duo

Allview continua cu o noua lansare de smartphone si luna aceasta destinat tinerilor. Modelul este inlocuitorul lui Allview P5 Mini. Va avea un procesor mai bun si nu in ultimul rand va avea una din cele mai noi versiuni ale sistemului de operare Android Jelly Bean 4.2.2. Vad ca se cumpara din ce in ce mai multe smartphone-uri Alliew (cel putin vad multe in anturajul meu, la amici, colegi, etc.) se pare ca pretul face legea la noi in tara impreuna cu functia dual-sim care nu o gasesti la multe smartphone-uri ale brandurilor mai cunoscute.

Procesorul este dual-core la 1.2 GHz, memoria de acces rapid RAM este de 512 MB, iar cea interna de 4GB, ecranul va fi de 4″ si o rezolutie 800×480, procesor grafic Mali 400, camera foto va fi de 3.2 MP si va integra si un blit si nu vor lipsi: functia panoramica, detectia faciala, etc. Conexiunea la Internet va fi de tip HSDPA+ care inseamna un modul de date capabil de 21,6 Mbps. Configuratia nu pare foarte slaba pentru pretul la care va ajunge pe piata de 549 lei, dar ramane sa vedem ce ritm de utilizare are si la ce calitate a produsului finit se prezinta.

„Tinerii constituie un segment important pentru piaţa de smartphone-uri, fiind mereu la curent cu noile tehnologii. Succesul de care s-a bucurat modelul P5 Mini, un telefon creat special pentru ei, ne-a inspirat să dezvoltăm un nou smartphone, care să le ofere şi mai multe avantaje, la un preţ accesibil. Dotat cu toate funcţiile necesare pentru a naviga rapid pe internet, a rula cele mai noi jocuri, a viziona clipuri şi a asculta muzică, noul telefon A5 Duo este soluţia ideală pentru cei care îşi doresc un telefon echipat pentru divertisment”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Autonomia pe care compania din Brasov a notat-o in comunicat este de 8h la folosire continua sau 10h de convorbiri. Suna destul de credibil, dar probabil cu ecranul cu lumina mai slaba si cu consumatorii principali (GPS, bluetooth) dezactivati. Memoria interna poate fi extinsa cu un card microSD de 32GB maximum asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca memoria interna este mult prea mica.

Allview

Allview A5 Duo mare

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Speed Speed 02/09/2013 at 17:17 - Reply

    Un telefon simplu care isi merita banii. Este incorporat cu un procesor Dual Core, care iti asigura o viteza mare de rulare a aplicatiilor, are un display de 4″ pe care poti urmari videoclipurile tale preferate si are un design placut simplu si elegant.

    • Mîrzac Iulian 02/09/2013 at 17:45 -

      Am avut ocazia sa-l folosesc pentru cateva minute in sir. La prima vedere nu este rau, chiar il poti folosi relaxat, fara probleme de viteza, lag. Am auzit si pareri de rau in schimb…

Postează un comentariu: