5000 de joburi la Angajatori de TOP Bucureşti – cel mai mare târg de carieră din România

Publicat pe 12 mart. 2016 - 20:20 de Mîrzac Iulian

Angajatori de Top

Targul de cariera Angajatori de TOP va avea loc pe 25-26 martie la Sala Palatului și reunește 100 de companii și 5000 de joburi. Ediția din această primăvară este una aniversară pentru evenimentul din București. 20 de ediții, respectiv 10 ani  prin care cel mai mare târg de carieră a adus față în față candidați determinați să își construiască o carieră de succes și companii multinaționale cu planuri importante de recrutare.

Ediția din martie a evenimentului se remarcă printr-o diversitate de joburi. Cele 100 de companii provin din peste 14 domenii de activitate, de la IT&C (35%), Servicii și BPO (18%), Financiar-Bancar (15%), FMCG (9%), Retail (8%), Audit și Consultanță (5%), Inginerie și Auto (4%), Recrutare (3%), Farma (1%), Logistică și Transporturi (1%), Alte domenii (1%).

Oportunitățile de carieră deschise de companii sunt adresate atât profesioniștilor, 17% dintre joburi sunt pentru candidații senior, 28% sunt poziții middle-level, în timp ce 56% sunt pentru candidații entry-level.

Joburi și proiecte la nivel internațional. Companiile care participă la Angajatori de TOP sunt companii cu planuri de recrutare la nivel internațional. 33% dintre angajatori pun la dispoziție poziții prin intermediul joburilor sau a proiectelor pe care le au în diferite țări din Europa, unde o parte dintre angajați vor fi relocați pentru o perioada determinată sau definitivă. țări precum: Suedia, Franța, Marea Britanie, Serbia, Croația, Norvegia, Suedia, Belgia, Austria, Cehia sau Estonia sunt câteva dintre „destinațiile” în care pot acumula experiență la nivel global candidații care vor fi recrutați în cadrul Angajatori de TOP. Câteva dintre companiile cu planuri de recrutare la nivel internațional sunt: Allianz Worldwide Partners România, Accenture, InCrys, ModuleWorks SRL, Vivre, Miele Tehnica, DB Schenker Global Sevices Europe, Playtika România, Stefanini România, ProCredit Bank, Genpact România.

Pentru pozițiile deschise, vizitatorii pot aplica folosind un singur CV Barcode. Este o modalitate eficientă atât din perspectiva candidaților, dar și a angajatorilor. După crearea unui cont pe www.hipo.ro, candidații își pot completa CV-ul și au posibilitatea să îl descarce în format Barcode, CV pe care ulterior să îl printeze și să aplice la joburile deschise de cele 100 de companii.

Pe lângă oportunitățile de carieră, în cadrul evenimentului vor avea lor o serie de SkillShop-uri, TechLab-uri și Conferințe pe diferite domenii, în cadrul cărora vor fi prezentate informații despre structura companiei, proiectele în desfășurare, competențele și abilitățile căutate de angajatori, evoluție profesională,  planurile de creștere etc. Printre companiile care vor sustine SkillShop-uri si Conferinte, dedicate studentilor si absolventilor la inceput de cariera se numara: Coca-Cola HBC, IBM, Avon, Oracle, DB Schenker, Dell, Unicredit Business Integrated Solutions, JTI, EY Romania, Deloitte, Lidl, BCR, Computer Generated Solutions, Telus International Europe, Allianz Worldwide Partners.  Participarea la SkillShop-uri și Conferințe este gratuită, iar cei interesați pot afla mai multe detalii aici:  https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/conferinte_seminarii

Iata cateva din temele pe care le vor aborda companiile in cadrul SkillShop-urilor si TechLab-urilor din aceasta primavara, la Angajatori de TOP:

  • Coca-Cola HBCSmart career moves. In cadrul acestui SkillShop Razvan Botezatu si Maria Dinu, Talent Manager, vor detalia de asemenea avantajele si beneficiile programului Destination Management dedicat special pentru cei interesati de o cariera in departamentele de marketing, vanzari, resurse umane si achizitii.
  • Unicredit Business Integrated SolutionsData Warehouse and Business Intelligence. Daca esti interesat de domeniul raportarii si analizei datelor, acum ai ocazia sa afli mai multe despre sistemele informatice de tip Business Intelligence de la specialisti din cadrul companiei UniCredit Business Integrated Solutions, unitatea de servicii informatice si de tehnologie pentru UniCredit.
  • Avon – Ghid de supravietuire in Marketing-ul anului 2016. Ce spun Trendurile. Cu o experienta bogata in zona de marketing, Denisa Mihai este Manager al diviziei de PR & Advertising in Avon Romania, cat si in Moldova. In cadrul Skillshop-ului, aceasta va prezenta care sunt ultimele  tendinte, provocari in marketing-ul anului 2016 si strategiile folosite pentru depasirea lor.
  • DellExperience the planning of an international Service Desk. O planificare bine pusa la punct este primul pas spre succes. In cadrul TechLab-ului vei avea ocazia sa-l cunosti pe Andrei Bana, Service Desk Manager in cadrul companiei DELL, alaturi de care vei putea experimenta practic etapele de planificare a unui Service Desk.  Pe tot parcursul acestui exercitiu, specialistii Dell te vor ajuta sa descoperi informatiile de care ai nevoie pentru a pune bazele unui plan realist.
  • DB SchenkerHow can you obtain an impactful experience during your internship / management trainee program? In cadrul Workshop-ului, Mihaela Lefter, HR Manager si Vlad Fenesan, Trainee vor prezenta in detaliu programul de management trainee impreuna cu beneficiile si oportunitatile de dezvoltare disponibile.
  • DeloitteYou have the #SPARK, we have the playground! unde ai ocazia sa interactionezi cu Adrian Covacescu, Audit Senior Manager si sa afli care sunt provocarile unei cariere in departamentul de Audit.
  • Uniqa Asigurari3,2,1…START pentru o cariera UNIQA! Te invitam sa participi la maratonul Uniqa  din cadrul SkillShop-ului unde vei afla care sunt joburile disponibile si cum poti deveni un candidat potrivit pentru a face parte dintr-o echipa UNIQA.

Câteva dintre companiile care au confirmat prezența la Angajatori de TOP București sunt: Adecco, Wipro, Xerox, Lidl România, CCC, Misys Financial Software, Microsoft, McDonald`s România, Brico Depot, JYSK, Societe Generale European Business Services, Intralinks, Stefanini România, Computer Generated Solutions România, TELUS Internațional Europe, TELEKOM România, BearingPoint România, DB Schenker SSC, Allianz Worldwide Partners, Avira Soft, UniCredit Business Integrated Solutions, Bitdefender, Automatic Data Processing (ADP) România, Banca Transilvania, Kaufland România, UNIQA Asigurări, Luxoft, BCR, HP Inc, Oracle, NN Asigurări de Viață, HP Enterprise, Genpact, Vodafone Shared Services România, Coca-Cola HBC România, Schneider Electric, JTI, WNS România, Unilever, IBM, Orange, DB Schenker, Carrefour, AVON România, P&G, Dell, SNC Lavalin, Deloitte, Veeam Software, Playtika, Ericsson Telecommunications România, PepsiCo, Raiffeisen Bank, Grup Renault România, Accenture, Federal Mogul Motorparts, DB Global Technology, Teamnet.

Accesul la eveniment este gratuit în baza preinscrierii pe www.hipo.ro și va fi permis vineri, 25 martie, în intervalul 10.00-18.00 și sâmbătă, 26 martie,  în intervalul 10.00-17.00, la Sala Palatului.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: