5 modificari in Google Chrome 11

Publicat pe 29 apr. 2011 - 17:21 de Mîrzac Iulian

O data cu noua versiune de Google Chrome au fost adaugate cateva chestii noi unul dintre el fiind adaptarea pe computer a functiei de cautare prin voce care era disponibila pana acum doar pe Android pe telefoanele mobile smarthphone. Alte schimbari facute in Google Chrome:

1. Cu ajutorul Speech Input API disponibil in Google Translate si selectand limba Engleza calculatorul va putea sa transforme vocea in text pentru a fi tradus. Cand un website va integra aceasta functie nu va trebui decat sa apasati pe iconul cu microfon si sa vorbiti. Vocea inregistrata va fi trimisa catre serverele Google pentru transformare in text.

google-translate-with-voice-input
Asa va arata Google Web Search despre care vorbeam la inceput:google-voice-search-in-chrome

2. Notificarea pentru blocarea ferestrelor Pop-Up va aparea sub forma acelui buton din capat. Aici aveti un site care testeaza capacitatea browserului de a bloca pop-up-urile.
chrome-11-popup
3. Pentru a vedea o lista cu ultimile probleme pe care le-ai avut cu browser-ul tastati sus in adress bar chrome://.
chrome-11-crashes
4. Puteti administra mai usor motoarele de cautare setate in browser stergand cu CTRL+ click dreapta pe cele care nu le mai doriti.
chrome-11-search-engines
5. O noua pictograma Google Chrome

 

chrome-11-shortcut

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: