ZeList publica noi statistici Instagram si Foursquare din Romania [Infografic]

Publicat pe 9 dec. 2013 - 9:12 de Mîrzac Iulian

Zelist Instagram Foursquare

Zelist banuiesc eu ca-i stiti. Sunt baietii care se ocupa de statistici din Social Media, Romania. Cateodata blamati de bloggeri pentru acuratetea informatiilor oferite dar ca sa luam partea buna a paharului, sunt singurii care au realizat o statistica pentru Instagram si Foursquare pentru Romania. Pentru Foursquare exista defapt un proiect din 2012 numit Foursquare Map dar nu ofera foarte multe informatii.

Infograficul ofera informatia de baza de la care puteti lua decizia daca sa porniti sau nu o campanie in aceste retele de socializare. In tarile vestice Foursquare reprezinta o unealta foarte puternica de marketing folosita in special de restaurante sau alte tipuri de localuri.

Sunt 147.000 de locatii monitorizate din Romania, 90.000 de utilizatori au cont in retea si s-au dat 12 mil de check-in-uri. Constanta este pe primul loc in randul utilizatorilor de Foursquare cei mai activi. Doua cele mai populare locuri de intalnire sunt Piata Unirii si Piata Romana din Bucuresti.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: