X3 Soul Plus – ultimul smartphone lansat de Allview

Publicat pe 27 iul. 2016 - 8:56 de Mîrzac Iulian

X3 Soul Plus

Allview revine în prim plan cu o nouă versiune al unui telefon bine vândut de la ei. Este vorba de X3 Soul Plus un smartphone cu specificații ușor mai bune comparativ cu ale lui X3 Soul.

Printre specificațiile cele mai importante aflăm că smartphone-ul vine cu un procesor Helio P10 Octa Core 1.8GHz, memorie RAM de 4GB și sistem de operare Android 6.0 Marshmallow. Memoria internă pentru stocarea datelor este de 32GB și există și un slot microSD pentru expandarea spațiului de stocare cu până la 128GB în plus.

Conectivitatea 4G Cat6 asigură bandă de download de maximum 300 Mbps suficientă pentru a porni pe drum videoclipurile de pe YouTube instantaneu.

Designul este ca și pe X3 Soul, corp unibody, folosește un display IPS Full HD de 5.5 inch, sticla protectoare 2.5D a ecranului folosește și binecunoscuta tehnologie anti-șoc, anti-zgâriere Corning Gorilla Glass 3.

X3 Soul Plus este smartphone-ul conceput pentru utilizatorii extrem de exigenți la detalii. Corpul zvelt, realizat în proporție de 97% din metal, reunește componente care asigură dispozitivului putere, viteză de conectivitate, fotografii de excepție și securitate sporită a datelor private. Confidențialitatea informațiilor este asigurată prin mai multe nivele de securizare, pornind de la senzorul frontal de amprentă și culminând cu un algoritm special de criptare a documentelor, imaginilor, contactelor și conversațiilor private”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Camera principală de 13MP folosește un senzor de imagine Sony IMX258, are deschidere f/2.0 este prevăzută cu 5 lentile și focalizare automată Laser, care ar trebui să ofere un timp de răspuns rapid atunci când ai mai mare nevoie. Camera frontală de 8MP asigură selfie-uri luminoase chiar și în condiții de iluminare scazută, grație functiei Flash screen.

Prețul smartphone-ului X3 Soul Plus este de 1.599 lei. Livrările vor fi efectuate începând cu 11 august.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: