Vrei la Mobile Marketing Forum ? Oferim 5 Invitații gratuite !

Publicat pe 29 mart. 2014 - 11:51 de Mîrzac Iulian

  Mobile Marketing Forum

Mobile Marketing Forum aduce pe 10 aprilie, sub umbrela sa trei evenimente importante pentru cei care vor sa își optimizeze acțiunile de marketing și pentru cei care vor sa dezvolte aplicații mobile: Mobile Marketing Forum, MobileApps Meetup și Mobile Awards.

În calitatea de partener media al evenimentului, ofer 5 invitații la eveniment oamenilor din companii care vor sa fie la curent cu cel mai dinamic mediu de marketing și development la ora actuala.

Poți solicita o invitație pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primul venit, primul servit), menționând la subiect „Invitație IT Newz„, alături de datele personale de contact și numele companiei.

Doua treimi dintre romanii care utilizează Facebook își accesează contul folosind telefonul mobil. Rata de penetrare a telefoniei mobile este în momentul de fata 112,3%.

Este evident ca asistam la o revoluție în mediul mobil, un adevarat boom al noilor tehnologii. Consumatorul se adaptează permanent schimbărilor, iar companiile trebuie sa tina cont de acest aspect și sa folosească inteligent noile modalități de promovare.

Specialiștii vor prezenta tendințele și oportunitățile actuale, în cadrul celei de-a șaptea ediții a evenimentului Mobile Marketing Forum (10 aprilie 2014, Howard Johnson Hotel București),cel mai important eveniment de promovare și creștere a vânzărilor în mediul mobil.

Ediția din 2014 promite sa vina cu cele mai bune sfaturi și idei pe care participanții le pot pune în practica în viitoarele campanii de mobile marketing. Anul acesta evenimentul va aduce în prim plan soluții pentru promovarea eficienta prin intermediul platformelor mobile, strategii pentru atingerea unui public relevant și fidelizarea acestuia pe termen lung.

Evenimentul include într-o singura zi patru sesiuni de conferințe, întâlnirea anuala a dezvoltatorilor de aplicații mobile, MobileApps Meetup, și Mobile Awards, gala de premiere a celor mai inedite campanii și aplicații mobile din piață.

Participanții vor afla în cadrul conferinței de mobile marketing cum pot sa crească notorietatea brandului în mediul mobile, cum pot integra marketingul mobil într-o campanie de comunicare 360⁰ și cele mai relevante studii de caz. Evenimentul se adresează profesioniștilor din zona de marketing, dar și reprezentanților agențiilor interactive și ai companiilor care activează în zona mobile.

MobileApps Meetup include doua sesiuni ce își propun sa-i aducă în același loc pe dezvoltatorii actuali de aplicații mobile, dar și pe cei care vor sa afle mai multe despre acest domeniu. Sesiunile cuprind o jumătate de zi de dezbateri, studii de caz și dialog despre inovațiile tehnologice și resursele prezente pe plan local. Întâlnirea va fi astfel o buna ocazie de socializare și schimb de idei.

Evenimentul se va încheia cu gala de premiere Mobile Awards, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai inovative, creative și apreciate campanii și aplicații mobile din Romania. Categoriile anunțate în 2014 sunt: Cel mai bun mobi site de companie/ brand; Cea mai buna aplicație mobila de brand/ produs; Cea mai buna campanie care a folosit tehnologii noi (Geolocation, NFC, Augmented Reality, QR Codes), Utilities (ghiduri, instrumente); Payment; Entertainment; Special Projects; Premiu special – Banking Applications.

Invitatul special al evenimentului este Dariusz Zalewski (Services Head, Central Europe, Nokia, Polonia), care va prezenta o perspectiva internațională despre evoluția mobile din ultimul an și schimbările pe care specialiștii trebuie sa le aibă în vedere.

Printre vorbitori se numără și:

 • Maia Novolan, Managing Director, Syscom Digital;
 • Ylyan, Creative Director, Ilyan.com;
 • Bogdan Apostol, General Manager, Voxline;
 • Nir Refuah, General Manager and Chief Techonology Officer, MRM Romania;
 • Alexandru Cernatescu, CEO & Co-Founder, Infinit Solutions Agency;
 • Dan Virtopeanu, Managing Partner, Breeze Mobile;
 • Alex Putineanu, Managing Director, Mobile Works;
 • Dimitris Sideridis, Head of Creative Technology, Momobi;
 • Petru Jucovschi, Technical Evangelist, Microsoft;
 • Florin Ionescu, Project Manager, Ascend NetSolutions;
 • Gabriel Sabiescu, Lead Mobile Developer, XL Team.

Evenimentul este organizat de Evensys împreună cu Nokia, Unicredit Tiriac Bank, Syscom Digital  și Voxline.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: