Vor fi pe piata 30 de dispozitive cu Tegra 3 pana la sfarsitul anului

Publicat pe 31 mai 2012 - 23:47 de Mîrzac Iulian

Inca nu au aparut prea multe tablete cu noua platforma Tegra 3 si totusi suntem aproape de jumatatea anului. NVIDIA declara ca 30 de modele au fost planificate pentru lansare anul acesta. Pana acum au aparut Asus Pad Transformer Prime, Acer Iconia Tab A510, Acer Iconia Tab A700, LG Optimus 4X HD, HTC One X, etc. Deci pregatiti-va bugetele pentru ca in cateva luni veti avea la dispozitie o serie de tablete numai bune pentru multitasking, gaming, editare video. Ce-i interesant este ca 15 din modelele programate pentru acest an sunt asteptate cu preturi de sub 200$. Asta cu siguranta o sa va atraga foarte mult la noile tablete cu Tegra 3.

Acum nu se stie cate or sa ajunga si in Romania pentru ca tot compania declara ca piata Asiatica este cea care va avea si 18 dintre aceste tablete si inca nu se stie daca vor pleca si spre Europa / America.

V-ar placea sa aveti o tableta de 200$ ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: