Vodafone primeste o certificare pentru calitatea serviciilor de Internet din partea P3 Communications

Publicat pe 20 feb. 2013 - 23:06 de Mîrzac Iulian

Vodafone a primit astazi o certificare din partea unei companii importante de auditare a retelelor de telefonie mobila: p3 Communications. Conform testelor realizate asupra retelei GSM/UMTS Vodafone Romania ofera “cel mai bun acces la paginile de Internet” si “cea mai stabila conexiune de navigare pe Internet”, de pe smartphone. Masuratorile comparative au fost efectuate in perioada:  6 noiembrie – 5 decembrie 2012 in urmatoarele 19 orase din tara: Bucuresti, Constanta, Galati, Braila, Iasi, Botosani, Bacau, Targu-Mures, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Arad, Timisoara, Craiova, Pitesti, Sibiu, Brasov, Ploiesti si Buzau.

Conform comunicatului testele s-au efectuat si pe smartphone-uri dar si pe modem-uri care ofera acces la Internet mobil acestea realizandu-se in miscare pentru a reflecta cat mai bine modul in care utilizatorii folosesc serviciile companiei.

“P3 communications a desfasurat o auditare independenta a performantei retelelor radio mobile din Romania, din perspectiva utilizatorului final. Toate retelele testate au fost  masurate folosind echipamente identice. Testele au fost executate intr-un vehicul in miscare, alternand miscarea cu stationarea in punctele de interes din orasele verificate. Metodologia de test, precum si rutele si zonele statice au fost selectate independent de catre p3 communications”.

Nu este prima certificare de calitate a retelei de telefonie mobila primita de Vodafone Romania in trecut obtinand inca doua certificari de calitate din partea P3 Communications.

P3 Communications

Sondaj

Tu de la ce operator de telefonie mobila ai Internet Mobil ?

  • Vodafone (133%, 4 Votes)
  • Orange (0%, 0 Votes)
  • Cosmote (0%, 0 Votes)
  • RDS (0%, 0 Votes)

Total Voters: 3

Loading ... Loading ...
Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: