Vodafone – 100% mulțumit sau recompensat

Publicat pe 26 feb. 2016 - 8:56 de Mîrzac Iulian

Vodafone

Vodafone are ideea genială de a recompensa utilizatorii care nu sunt mulțumiți de calitatea convorbirii / de viteza de Internet și oferă feedback relevant companiei.

“Vodafone România a lansat recent campania “100% mulțumit sau recompensat”, prin care garantează un nivel optim al satisfacției pentru toți utilizatorii săi, abonați, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business. Astfel, utilizatorii pot oferi feedback despre experiența lor privind rețeaua prin intermediul aplicației MyVodafone – în aplicația mobila sau din contul MyVodafone de pe site-ul www.vodafone.ro.

Dacă nu ești 100% mulțumit de serviciile Vodafone România atunci nu îți rămâne decât să ajuți compania cu câteva informații cu cele întâmplate, apoi tu vei primi o zi întreagă de Internet Gratuit. Astfel ambele părți au de câștigat. Voi primiți liber la net 24 de ore. Recompensa se acordă în maximum 48 de ore de la completarea formularului.

Regula este că poți obține o recompensă de acest gen pe lună.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. florin 16/10/2016 at 01:45 - Reply

    Nu mai pot lua legatura cu un consultant vodafone cand vreau sa aflu ceva si nu pot intra an legatura

Postează un comentariu: