Vineri nu ratati Webstock 2012 !

Publicat pe 24 sept. 2012 - 16:01 de Mîrzac Iulian

Ca in fiecare an echipa Evensys in frunte cu Cristian Manafu organizeaza evenimentul Webstock cel mai friendly eveniment de online. Voi fi prezent la eveniment si voi incerca sa va transmit prin Twitter (poate si live blogging) cele mai interesante sfaturi/idei de la invitati legate de subiectele propuse in programul de mai jos.

Webstock va avea loc pe data de 28 septembrie, adica Vineri, la JW Marriott Grand Hotel. Accesul se face pe baza de invitatii insa va putea fi urmarit si pe Internet printr-un video stream ce va fi disponibil in ziua evenimentului pe site-ul Webstock.

Intrati pe categorii pentru a vedea proiectele propuse pentru Webstock Awards: Publishing, Utility, Viral, Social Networking, User Generated Content, Audio & Video, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications, Others. Bloggers Projects e o categorie introdusa anul acesta si sigur va fi foarte interesant.

Programul este in felul urmator:

08.00 – 08.45 – Primirea invitatilor

09.00 – 11.00: SESIUNEA 1

New Trends in Social Media si Tehnologie

Evolutia Social Media in tara noastra in ultimul an si ce incearca mai nou companiile romanesti pentru a castiga increderea fanilor pe retelele de socializare.

11.00 – 11.30 Pauza de cafea

11.30 – 13.00 SESIUNEA 2

Inspired to inspire

Avand in minte puterea de influenta a blogurilor si retelelor sociale, vom continua evenimentul cu o serie de invitati ce ne vor inspira prin prezentarile lor si mesajele transmise.

13.00 – 14.30 : Pauza de pranz

Cele trei Micro-evenimente impartite pe domenii specifice. Daca doresti o invitatie la unul din cele trei micro-evenimente poti solicita o invitatie aici inainte de 26 Septembrie.

14.30 – 18.00: Sectiunea PRO BLOGGING

Aici invatati cele mai bune practici in blogging, sfaturi, ponturi de la bloggeri autohtoni cunoscuti.

14.30 – 18.00: Sectiunea SOCIAL MEDIA PROFESSIONALS

Intalnirea practicienilor in social media din Romania va avea loc in cadrul Webstock 2012. Acest micro-eveniment de jumatate de zi va aduce in prim plan o parte din provocarile cu care industria de comunicare se confrunta in social media.

14.30 – 18.00: Sectiunea MOBILE TRENDS

Aici va fi microevenimentul celor pasionati de domeniul mobile. Fie ca sunteti programatori, designeri, oameni care vor sa initieze un proiect pe platformele mobile atunci aici trebuie sa ajungeti pentru a afla ultimele noutati.

Webstock Awards

Gala de premiere va avea loc pe 28 septembrie, la finalul conferintelor din cadrul celei de-a patra editii Webstock. Aceasta se va desfasura la JW Marriott Grand Hotel, etajul 1, cu incepere de la ora 19.15 si se va incheia in jurul orei 21.00. Inregistrarea participantilor este programata pentru intervalul:18.30-19.00!

Juriu

Webstock Party

La final se lasa cu o petrecere unde veti putea socializa cu invitatii/participantii la Webstock 2012.

Pagina Facebook a evenimentului.

Vodafone este sponsorul oficial Webstock.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: