Fotografia la minut nu a murit – Polaroid Z2300 !

Publicat pe 25 sept. 2012 - 0:40 de Mîrzac Iulian

Daca va amintiti bine Polaroid a devenit cunoscuta inca din anii ’60 cu acele aparate foto care reuseau sa faca fotografii la minut, poate cea mai populara fiind Polaroid One Step 600. Ei bine Polaroid tocmai a lansat un aparat foto compact care face la fel ca inainte fotografii la minut. Este digital nu analog cum era acum 50 de ani iar fotografiile sunt autoadezive se pot lipi oriunde doresti.

Este camera perfecta pentru petreceri dupa cum o recomanda compania si este defapt cea mai mica de acest gen. Foloseste hartie ZINK care nu este afectata de expunerea accidentala la lumina si care costa mai putin decat hartia folosita deobicei de Polaroid, plus ca o poti dezlipi usor de hartia din spate.

Camera in timp ce face fotografiile le salveaza pe cardul de memorie SD. Se pot adauga la fotografiile de 10 Megapixeli diferite efecte pentru un rezultat cat mai reusit. Aparatul foto stie sa si filmeze si nu lipsesc optiunile de baza.

De acum nu veti astepta decat 30 de secunde sa vi se developeze fotografiile. Atentie hipsteri ! Aparatul foto si hartia ZINK poate fi comandata si in tara cu livrare destul de ieftina asa ca nu ezitati !

Polaroid Z2300

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Cristi 26/09/2012 at 01:17 - Reply

    Uhhh…vreau si eu :D

    • Mîrzac Iulian 26/09/2012 at 17:42 -

      Nu mi se pare scump dar daca nu stii exact ce iei, mai bine iei….

Postează un comentariu: