Viitorul smartphone Google Nexus confirmat in UK !

Publicat pe 10 oct. 2012 - 17:37 de Mîrzac Iulian

Se zvoneste ca Google concepe un nou telefon Nexus si ca ar colabora cu LG pentru asta. Astazi a aparut prima dovada ca este asa, publicatiile straine au primit indicatii ca un LG Nexus 4 este programat sa vina, imaginea de mai jos o confirma. Reprezinta o lista de produse apartinand retailerului britanic Carphone Warehouse printre care si viitorul Nexus.

LG Nexus 4 este o denumire presupusa, este foarte probabil ca telefonul sa aiba pur si simplu alta denumire la lansare mai ales daca ne uitam si la ce fel a fost introdus in sistem.

The handset is said to feature a 4.7-inch screen with a 1280 x 768 resolution and 1.5Ghz Qualcomm Snapdragon S4 Pro processor along with Jelly Bean.

Ce se stie acum sigur este clar ca LG este producatorul noului telefon Google Nexus si ar putea fi sa fie o versiune imbunatatita a lui LG Optimus G. Deviceul asadar ar urma sa aiba ecran de 4.7 inch cu rezolutie 1280×768 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro la 1.5 Ghz si Android Jelly Bean. Sunt sanse ca in Noiembrie sa ajunga si pe piata Internationala, in Romania in Decembrie insa deocamdata nimic sigur.

Mai exista si zvonul ca Google ar lansa chiar cinci device-uri pentru ca se aniverseaza versiunea cinci a sistemului de operare Android, dar asta nici zvon nu prea e.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: