Transmisiune în direct din spațiu de pe ISS astăzi în România!

Publicat pe 12 apr. 2016 - 8:56 de Mîrzac Iulian

ISS

Astăzi (12 aprilie 2016) pe canalul de YouTube Vodafone veți putea urmări la ora 16:49 o transmisiune în direct de pe Stația Spațială Internațională.

Evenimentul este organizat de Universitatea “Valahia” din Târgoviște și Vodafone Romania, sub patronajul agențiilor spatiale NASA și ESA, precum și a organizației internaționale ARISS (Amateur Radio on International Space Station). ARISS EU 282 va fi primul contact radio oficial cu Stația Spațială Internațională realizat în Romania.

Vodafone Romania este partenerul tehnologic al unei premiere naționale: prima legătură în direct cu un astronaut aflat la bordul Stației Spațiale Internaționale transmisă publicului larg.

“Suntem mândri că rețeaua noastră Supernet 4G, certificată pentru cele mai bune rezultate de voce și date din Romania și garantată pentru toți utilizatorii, este pilonul tehnologic al transmisiunii în direct a primei legături radio între Romania și Stația Spațială Internațională. Suntem incantați să sprijinim un grup de tineri talentați să comunice în spațiu, dincolo de orice bariera”, a declarat Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone Romania.

Va fi interesant! Abia aștept. Este interesant să vezi că au timp și de așa ceva.

Canal YouTube Vodafone

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: