A fost cam aglomerat perioada aceasta așa că articolul cu aplicațiile iOS de pe luna August a întârziat să apară, timpul este foarte limitat. Aplicațiile iOS din luna August coincid intr-o oarecare măsură și cu cele de pe Android deoarece companiile au făcut lansarile / upgrade-urile pe ambele platforme. Să vedem ce aplicații au ieșit în evidență luna August pe iOS. Sunt câteva care sigur vi se vor părea interesante și le veți testa.
Founderfox
Este o aplicație mai puțin obișnuită. Ce poți face cu ea pe scurt este să înregistrezi un pitch de 1 minut despre afacerea ta pentru presa de profil ori pentru potențiali investitori. În România nu știu cât de utilă poate fi pentru că aici nu sunt atât de multe afaceri la început de drum precum în San Francisco să fii nevoit să faci pitch-ul prin telefon, dar merită explorată, merită aplaudată ideea, și cine știe poate vă vin vouă noi idei de aplicații pe care apoi le puneți în aplicare.
Founderfox
Etsy
Și pe iOS a fost realizat update-ul la fel ca și pe Android. Noul update aduce micii producători de handmade-uri pe hartă. Așadar dacă vrei să vezi care persoane sunt mai aproape de tine de la care poți cumpăra lucruri făcute de mână poți deschide Etsy Local.
Rizon
Dacă ești fotograf atunci știi de „ora de aur”, fie ea după răsărit ori dinainte de apus poate aduce magie pe operele tale de artă. Ei bine Rizon care fonetic ar suna asemănător cu rise on, vrea să te ajute să te trezești la ora necesara pentru a prinde ora de aur oriunde te-ai afla pe Glob. Pe lângă ora de după răsărit și dinainte de apus, poți cere să fii anunțat și când este Luna pe cer.
În orice caz, dacă nu vrei să cauți pe Internet ora la care au loc evenimentele la nivel local Rizon s-ar putea să fie soluția cea mai bună. Are și un preț infim de 2.99$
Rizon
Moo-Q
Vrei să știi când ești cel mai productiv în timpul zilei? There’s an app for that! Moo-Q este aplicația al cărui algoritm învață în urma unor chestionare periodice când și cum te simți. Din răspunsurile pe care le dai în acel moment aplicația îți estimează intervalul de timp în care ești cel mai productiv.
Moo-Q
Swarm
Aplicația Foursquare ajunge la a treia versiune. Acest update întârziat vine în speranța de a mai redresa trendul descendent al utilizării și descărcărilor ei. Acum câțiva ani Foursquare integra serviciul de check-in pe care acum Swarm l-a preluat ca aplicație separată. Foursquare părea de neoprit, era regele aplicațiilor social media pentru localuri. Separarea funcției de check-in și scoaterea badge-urilor s-a dovedit cea mai importantă parte pentru comunitate, așadar Swarm 3.0 revine cu vechile badge-uri, poți deveni iarăși primarul unui local.
Patterning
Această aplicație cu un nume ușor intuitiv îți permite să creezi niște beat-uri rapid pe iPad.
Costă 9.99$, dar dacă îți place să creezi muzică pe calculator atunci Patterning s-ar putea să-ți placă foarte mult pentr că include multe dintre cele mai utile unelte în acest proces. Ai instrumente comune care odată aplicate în melodie poți să le aplici efecte, și le poți edita
Beat-ul nou creat îl poți exporta pe tabletă imediat.
Patterning
Knock Knock
Aplicația este una mai neobișnuită. Este se pare iubită de tinerii din SUA, datorită modului în care funcționează.
Trebuie să bați pe ecran de două ori, iar aplicația te conectează cu un alt utilizator al aplicației imediat. Poți alege apoi ce detalii de contact să împărtășești cu celalalt utilizator la celălalt capăt al Internetului. Pare a fi un risc mare pentru siguranța copiilor dacă mă întrebați pe mine, să vedem cum prinde la publicul larg.
Final Fantasy VII
Poate cel mai cunoscut joc al tuturor timpurilor pe PC marcant prin cerințe ieșite din comun pentru spațiu de stocare, procesor, memorie RAM și video a fost lansat pe iOS. Așa cum ne-a obișnuit pe PC au continuat și pe iOS. Jocul va cere 4GB spațiu liber înainte de download, iar prețul acestuia este de 15.99$.
Nu este testat și jucat de mine, însă este unul dintre jocurile cele mai marcante din istoria jocurilor pe calculator oferind grafica superbă, și o poveste interesantă. Să vedem ce succes are și pe versiunea mobile. Personal nu cred că va fi un succes ținând cont că este un joc vechi portat, dar cine știe.
Translator
Microsoft este pe val cu serviciile în anul 2015 lansând numeroși competitori direcți pentru Google. Cazul de față este exemplul perfect. După Cortana, și alte servicii Microsoft, a venit rândul acestei aplicații de traducere în timp real dintr-o limbă în alta.
Testată de mine aplicația merge impecabil din engleză în alte limbi însă nu merge din limba română pe alte limbi așa cum mă așteptam.
Slide
Un concept oarecum nou, dar care mi-a plăcut foarte mult vine de la Slide. Cu ajutorul ei poți împărtăși imagini cu alți utilizatori la o distanță de 60 de metri imaginile pe care le faci. De ce este specială? Pentru că nu este un photo wall cum au alte aplicații unde te loghezi cu Facebook sau G+ ci Slide și toți prietenii pun poze. Folosește defapt tehnologia iBeacon (prin Bluetooth de la Apple), cu care dispozitivele pot comunica între ele fără conexiune Internet.
Pentru a trimite poza nu trebuie decât să faci slide în sus după ce ai făcut-o. Bine că au introdus și posibilitatea de a bloca alte persoane din împrejur cărora poate nu dorești să trimiți poze.
Slide
Urmărește tag-ul: Aplicatii iOS dacă vrei pe viitor să primești cele mai interesante aplicații lansate sau updatate și înscrie-te la Newsletter în meniul din dreapta.