Cu toții vom avea Supernet de la Vodafone! (P)

Publicat pe 8 sept. 2014 - 22:59 de Mîrzac Iulian

Ce este mai frumos din partea unei companii decât să-ți ofere valoare adăugată la serviciile pe care deja le folosești de la ei ca tu să poți utiliza smartphone-ul tău la adevărata lui capacitate? Ei bine Supernet™ de la Vodafone face exact acest lucru. Va oferi un Internet de o calitate mai bună care îți va asigura o utilizare mai eficientă, mai rapidă și mai în siguranță a smartphone-ului. Haide să-ți explic mai în detaliu cum smartphone-ul tău va deveni și mai smart.

Supernet™ nu este vreun nou serviciu sau un plan tarifar de la Vodafone, ci este o îmbunătățire a serviciilor de Internet Mobil care va fi disponibilă tuturor utilizatorilor care folosesc servicii de date în perioada următoare și va îmbina 4 principii de bază pentru un Internet Mobile de calitate.

UltraSpeed™ – primul lucru și cel mai dorit de toți utilizatorii de Internet Mobil care-l veți primi este  o viteză superioară de transfer de date. Vodafone utilizează o tehnologie și o arhitectură exclusivă care va permite utilizatorilor de Internet 3G să atingă viteze de până la 43.2 Mbps, iar celor care folosesc rețeaua 4G Vodafone să atingă o super-viteză de 300 Mbps.

XStream™ – este al doilea lucru cel mai dorit lucru legat de tinerii care se uită la videoclipuri pe YouTube, cât și de angajații care își susțin prezentările bogate în material multimedia prin Internetul Mobil să nu sacadeze. Video streaming-ul va funcționa fără întrerupere datorită unui nou algoritm de optimizare implementat de Vodafone pe rețeaua All-IP.

MaxProtect™ – este un serviciu care va fi disponibil gratuit abonaților RED pe durata contractului, celorlalți abonați pot avea gratuit serviciul timp de șase luni. Reprezintă un layer de securitate la nivel de rețea care funcționează fără a instala o aplicație și care oferă o protecție mai mare împotriva virușilor, phishing-ului, și malware-ului.

SecurityPro 2.0™ – este adresat special companiilor și va permite angajaților să navigheze pe Internetul Mobil fără grija virușilor sau pierderea datelor companie direct în rețeaua Vodafone care deține un certificat în Managementul de Continuitate a Afacerii. Companiile care doresc SecurityPro 2.0 primesc soluția de securitate de la Vodafone, iar conexiunea de date este protejată.

Abia aștept să pot testa noile viteze în București! Și marile orașe ale României vor atinge viteza maximă de 300 Mbps pe 4G. Acum rămâne sa le faceți în ciudă amicilor din alte rețele.

Toate detaliile le puteți găsi la adresa: https://www.vodafone.ro/supernet

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Mariana 03/06/2015 at 10:39 - Reply

    Astept cu nerabdare sa vina si la noi , mi-as lua UltraSpeed™ in fond si la urma urmei cine nu vrea viteza mai mare, doar suntem in topul tarilor care beneficiaza de internet foarte bun ca viteza, doresc un net mai bun pe telefon mai ales de mult timp, degeaba avem milioane de aplicatii daca nu le putem folosii la capacitate maxima si mult mai rapida.

Postează un comentariu: