SSD extern cu Thunderbolt de la OCZ [CES 2012]

Publicat pe 12 ian. 2012 - 23:31 de Mîrzac Iulian

La CES 2012 s-au lansat nenumarate dispozitive mobile: laptopuri si unitati de stocare care au suport Thunderbolt. OCZ Lightfoot este un SSD extern de dimensiuni mai mici decat v-ati obisnuit voi la un HDD extern, dar cel mai important este ca are conectivitate Thunderbolt. Pana recent portul Thunderbolt a fost folosit exclusiv pe produsele Apple insa acest SSD extern va putea fi folosit si pe PCurile/laptopurile ce vor obtine acest port rapid (momentan un laptop cu Thunderbolt facut public: Lenovo ThinkPad Edge S430).

Designul lui Lightfoot este simplu din aluminiu cu unghiuri drepte. Se simte foarte usor si solid si pare rezistent chiar si la socuri, mai ales pentru ca SSDurile sunt cunoscute pentru rezistenta la soc pentru ca nu au parti in miscare precum la un HDD. Nu au fost dezvaluite preturi inca pentru viitoarele SSDuri externe dar stim ca vor fi disponibile cu capacitati de : 128GB, 256GB, 512GB, si 1TB.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: