Sony Xperia ZR noul smartphone premium rezistent la apa

Publicat pe 18 mai 2013 - 12:31 de Mîrzac Iulian

Sony Xperia ZR - sub apa

La timp pentru perioada de vara, excursii la munte, la mare, sau poate in alte tari la Marea Mediterana Sony lanseaza international un alt smartphone rezistent la apa si praf dupa Xperia Z. Sony Xperia ZR suporta o adancime maxima de 1.5 m timp de maximum 30 de minute. Camera produce o imagine de 13 Megaxpixeli cu ajutorul senzorului Exmor RS, si desigur are si un buton dedicat pentru fotografiere ca si Xperia Z.

Aceste doua modele de care am mentionat pana acum sunt speciale prin faptul ca pana acum putine telefoane mobile au mai fost rezistente la apa si praf in acelasi timp pastrandu-si designul premium care include dimensiuni mici, greutate mica si materiale de calitate, dar si o configuratie de top.

Smartphone-ul vine echipat cu un ecran de 4.6 inci, procesor quad-core Snapdragon S4 Pro la 1.5 GHz, 2GB RAM, NFC si LTE 4G. Este telefonul facut sa reziste taskurilor grele de pe Android dar si sa suporte un stil de viata activ unde ar putea aparea riscuri.

Functiile noi incluse in alte smartphone-uri de catre Sony nu lipsesc si aici: fotografiere HDR, Stamina Mode pentru baterie, culori diferite pentru meniu, aplicatia Walkman. Ecranul lui Sony Xperia ZR foloseste un panel OptiContrast, de care Compania spune ca este perfect capabil de a afisa imaginea la exterior pe lumina puternica a Soarelui.

Nu exista o data de lansare precisa si nici pret, dar ne asteptam sa-l lanseze putin mai incolo peste cel putin 2 luni.

Prezentare Sony Xperia ZR

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: