Sony SmartWatch 3 în curând în magazine!

Publicat pe 11 nov. 2014 - 8:40 de Mîrzac Iulian

Sony Smartwatch 3Sunt destul de persoane despre care am auzit că așteaptă noile apariții în materie de smartwatch-uri. Acum unele dintre ele funcționează separat de telefon cu micro SIM propriu, cu autonomie mai mare și soft mai bun. Sony SmartWatch 3 este unul dintre ceasurile mult așteptate de fanii accesoriilor cu funcții health. Pe site-ul Google Play a fost listat cu 249$, și diferit față de celelalte smartwatch-uri este GPS-ul inclus în device, care va oferi acces la cele mai noi funcții incluse în Android Wear, dar care va fi și un consumator mare.

Printre specificații Sony SmartWatch 3 afișează un ecran de 1.6 inch, rezoluție 320×320 pixeli, 512Mb RAM, memorie internă de stocare de 4GB, un acumulator de 420 mAh. La conectică și senzori gadget-ul afișează: Bluetooth 4.1, Wi-Fi, GPS, accelerometru, magnetometru, și giroscop. Nu în ultimul rând Sony nu a uitat partea de protecție. Până la urmă este un device înclinat efortului fizic, așadar Sony SmartWatch 3 a primit certificare IP68, adică va oferi protecție pentru apă și praf.

Cred că astfel de gadget-uri vor trebui să ajungă să se vândă la un preț undeva sub 700-600 lei (la noi) pentru a ajunge mainstream, dar problema este că nici nu sunt folosite de oricine, nu toată lumea face sport.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: