Smartphone nou de buget de la Sony – Xperia E !

Publicat pe 6 dec. 2012 - 18:23 de Mîrzac Iulian

Sony a adaugat un fratior langa Sony Xperia Tipo si Tipo Dual pe care l-am testat si am fost incantat de ce poate oferi astazi un smartphone ieftin cu Android 4.0.4. cu numele de cod Xperia E. Si acest model va fi disponibil in doua versiuni: una single-sim si una dual-sim. In comparatie cu Tipo acest nou model va veni cu Android 4.1 Jelly Bean preinstalat, tot un ecran de 3.5″ si rezolutie de 320×480 pixeli, iar procesorul integrat va fi un Qualcomm Snapdragon MSM7227A tactat la 1Ghz.

Consumatorii care inca nu au trecut de partea telefoanelor smart li se recomanda un asemenea tip de telefon. Xperia E incearca sa se apropie de acest tip de consumatori prin calitate, accesibilitate si simplitatea noului sistem de operare adus de Google caracteristici care se gasesc mai mult la smartphone-urile scumpe.

Alte specificatii ale lui Sony Xperia E sunt: camera principala cu autofocus de 3.2 Megapixeli care poate filma la rezolutie VGA, memoria RAM este de 512MB si nu lipseste si slotul pentru microSD bineinteles.

Xperia E este asteptat la inceputul anului 2013 fara o data exacta deocamdata, nici o informatie despre pret.

O prezentare scurta de la Sony

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: