Siri pe iPad în iOS6!

Publicat pe 6 iun. 2012 - 20:44 de Boboc Gheorghe

Din această toamnă, oamenii vor începe să vorbească cu iPad-ul iar Siri nu va mai fi doar pentru iPhone 4S. Potrivit celor de la 9to5mac, iOS va aduce Siri pe iPad.

Dacă ar fi să ne gîndim logic, iPad-ul este mult mai mare decît iPhone-ul, și nu ar fi prea comod să ducem iPad-ul la gură, pentru a vorbi cu Siri. Multe site-uri au vorbit despre faptul că iPad-ul nu are Siri din cauza amplasarii acestuia depărtate de față, și nu ar îndeplini corect comenzile vocale. ”Dictation” care a fost lansat o dată cu ”the new iPad” , a aratat contrariul, funcționînd corect.

Spre deosebire de iPhone, Siri pe iPad nu se va afișa pe tot ecranul, ci doar în partea de jos și va ocupa puțin spațiu. Asistentul virtual de la Apple va fi disponibil atît pe noul iPad cît și pe iPad2.

iPad Siri

Dar poate vă întrebați, de ce Siri este disponibil doar pentru iPhone 4S. Ei bine, există cîteva motive:

1. Faza de testare beta. Apple a vrut să testeze modul în care oamenii vor interacționa cu Siri și dacă va deveni popular.

2. Vînzările de iPhone4S. Era necesar pentru a vinde noul smartphone, iar Siri era una din caracteristici ce îl promova.

3. Viteza. A fost necesar pentru a maximiza viteza de lucru al asistentului virtual, astfel că a fost lansat doar pentru iPhone 4S pentru a reduce suprasolicitările spre servere.

Așteptăm WWDC-ul care începe lunea viitoare, unde vom afla mai multe detalii despre produsele companiei Apple.

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: