Se închide rețeaua de socializare Orkut!

Publicat pe 6 iul. 2014 - 23:07 de Mîrzac Iulian

orkut

Google a anunțat închiderea rețelei de socializare Orkut, despre care nu știu câți știați de ea însă a fost fondată în anul 2004 și apoi achiziționată de Google în 2008 simțind nevoia de a fi prezenți în această zonă și ce s-a întâmplat cu ea după preluarea Google se vede din grafic. Dar ce mi se pare interesant este că Orkut a fost atât de populară dar nu a prins în vest (probabil din cauza numelui :) ).

facebook vs orkut

Platforma va fi scoasă din funcțiune pe 30 septembrie 2014 mai exact, moment din care nu te vei mai putea loga în ea sau nu vei mai putea muta fotografiile în Google Plus.

„Au fost 10 ani extraordinari, și ne cerem scuze celor care încă erați activi pe Orkut, ” Paulo Golgher, reprezentant Google. „Sperăm ca aceștia să găsească noi comunități online care să creeze mai multă conversație între ei și care să creeze mai multe relații în următorul deceniu decât Orkut a reușit.”

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: