Samsung preconizeaza 10 milioane de unitati Galaxy S4 vandute in prima luna !

Publicat pe 12 apr. 2013 - 18:35 de Mîrzac Iulian

Samsung

Samsung comunica estimari cu vanzari pe care le-ar putea atinge in prima luna dupa ce Samsung Galaxy S4 ajunge pe piata. Pana la sfarsitul anului si-au propus sa vanda 70 de milioane de unitati (doar mie mi se pare o estimare cam optimista ?). Compania a stabilit noi recorduri cu Galaxy S3 si Galaxy Note2, in ultimele 6 luni si se asteapta cresteri in vanzari in continuare si pentru acele modele.

Analisti RBC Capital declara ca ar putea intrece si compania Apple la vanzarile de smartphone-uri, avand la sfarsitul lunii Martie 35% din piata globala de smartphone-uri. Samsung are avantaj mare pentru ca lanseaza pe piata acum Galaxy S4, iar viitorul smartphone Apple iPhone 5S mai dureaza pana ajunge pe piata. E interesant ca Apple pare sa pregateasca un iPhone cu tehnologii inovatoare, cel putin asta ne transmite prin patentele pe care le inregistreaza compania.

Se mai asteapta si un iPhone mai ieftin care ar reusi sa mai acopere si din cota de piata cu clienti cu bugete mai mici asa ar putea sa mai reduca din avantul pe care Samsung si l-a luat.

Piata globala de smartphone-uri s-ar parea ca va creste cu 26% fata de anul trecut.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: