Samsung Galaxy Note 3 lansat la [IFA Berlin]

Publicat pe 6 sept. 2013 - 20:29 de Mîrzac Iulian

Samsung Galaxy Note 3

Urmatoarea versiune a phablet-ului de succes Galaxy Note a fost lansata ieri la IFA Berlin 2013. Pe langa cei cativa inch in plus si greutatea mai mica, Note 3 vine cu un ecran cu rezolutie FullHD asa ca acum claritatea va atinge cote maxime, totusi pe ecrane de astfel de dimensiuni 1280 pixeli x 800 ar fi de ajuns.

Are noul Android 4.3 lansat pe Nexus 7 acum o luna, ecranul este AMOLED, vine cu o memorie RAM de 3GB si va veni in mai multe variante cu memorie interna intre 16GB, 32GB si 64GB. Camera foto este de 13 Megapixeli si este capabila de filmare 4K, dupa ce Acer Liquid S2, a fost anuntat luni ca fiind primul telefon 4K lansat (ghinion). Ce e mai interesant este ca filmeaza la o rezolutie 1080p la 60fps, dar sa vedem cum arata imaginile inainte sa ne entuziasmam prea tare. Camera frontala este de 2Megapixeli si va filma si ea 1080p dar cu 30fps.

Procesorul este un quad-core la 2.3 GHz pentru varianta 4G LTE si in cazul variantei cu 3G se afla integrat un procesor octa-core la 1.9 GHz. Acumulatorul este de 3200 mAh, ar trebui sa fie deajuns pentru un ecran de aproape 6 inch. Standardul 4G LTE este de categoria 4 si ofera mai multe benzi care se traduce in viteza mai mare si interconectare mai rapida (este vorba de milisecunde) in momentul cand treci de pe o banda pe alta.

Un alt aspect nou ar fi invelisul carcasei dintr-o imitatie de piele care inlocuieste plasticul utilizat pe toate telefoanele Samsung. S Pen va avea acum posibilitatea de a interactiona cu ecranul de la distanta doar apropiind stylus-ul de ecran pentru miscarea cursorului / selectare, sau alte actiuni si vei putea efectua un click prin butonul de pe S Pen. Functioneaza si impreuna cu noua „inventie” Samsung Galaxy Gear, un accesoriu care se poarta ca un ceas la mana si comunica cu smartphone-ul.

Note 3 va  ajunge pe piata incepand cu 25 Septembrie, data valabila pentru 149 de tari si stocurile vor ajunge pana in maximum luna Octombrie.

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: