Salarii cuprinse între 300 și 1000 EUR pentru pozițiile deschise la târgul de carieră Angajatori de TOP Timișoara

Publicat pe 17 oct. 2016 - 18:51 de Mîrzac Iulian

Angajatori de top

Săptămâna viitoare, vineri și sâmbătă, pe 21-22 octombrie va avea loc evenimentul Angajatori de TOP. Cel mai mare târg de joburi reunește 70 de companii și 2500 de joburi. Majoritatea companiilor oferă o remunerație financiară în intervalul 300-400EUR pentru programele de internship și între 700-1000 EUR, dar și peste 1500 EUR pentru joburile dedicate profesioniștilor, cu peste 3 ani de experiență. Pe lângă remunerația oferită, companiile au și o serie de beneficii salariale suplimentare. Accesul la eveniment este gratuit în baza CV-ului Barcode care poate fi descărcat pe www.hipo.ro.

200 de specialiști HR. Ce întrebări ar trebui să adreseze vizitatorii companiilor prezente la Angajatori de TOP?

Candidații prezenți la eveniment au șansa să interacționeze cu peste 200 de reprezentanți din cadrul celor 70 de companii participante. La capitolul întrebări specifice pe care reprezentanții companiilor le așteaptă din partea celor care le vizitează standul sunt: întrebări despre companie, pozițiile pentru care recrutează, pachet de salarizare și beneficii, oportunități de dezvoltare profesională, mediul de lucru, tehnologiile folosite, responsabilitățile pe care le presupune postul, așteptările companiei de la un angajat, competențe și sarcini specifice pe care le presupun posturile deschise în cadrul companiei.

Care sunt salariile oferite pentru cele 2500 de oportunități de carieră?

Salariile oferite de companii pentru pozițiile deschise variază în funcție de nivelul de experiență solicitat de companie, cerințele jobului și domeniul în care activează angajatorul. Pentru programele de internship, majoritatea angajatorilor oferă salarii cuprinse în intervalul 300-400 EUR, iar pentru pozițiile entry-level cele mai multe companii oferă salarii în intervalul 400-500 EUR. În ceea ce privește joburile care se adresează specialiștilor cu nivel mediu de experiență, majoritatea companiilor oferă salarii în intervalul 500-700 EUR, iar pentru pozițiile dedicate candidaților cu nivel senior, remunerația este cuprinsă între 700-1000 EUR și peste 1500 EUR.

Companiile oferă și o serie de beneficii non-salariale, pe lângă oferta salarială, iar câteva dintre cele mai neobișnuite astfel de beneficii sunt:

  • „Camera de recreere” (se desfășoară activități sportive și de relaxare);
  • Un voucher valoric și bilete la Cinema de ziua de naștere a salariatului;
  • Flota CicloTec – formată din biciclete, trotinete, trotinetă electrică care sunt la dispoziția angajaților;
  • Apple day și Grillfest (grătar în curtea companiei);
  • O combinație de vacanță și job, oportunitate de a vizita Grecia, experiență în domeniul profesional.

2500 de oportunități de carieră

Ediția aceasta oferta companiilor cuprinde 2500 de joburi, oportunități de carieră adresate atât profesioniștilor cu nivel mediu și senior de activitate, dar și persoanelor entry-level. Cei care sunt la început de carieră pot lua în considerare aplicarea la programe de internship și trainee. Din statisticile noastre, la această ediție, studenții și proaspăt absolvenții care doresc să se implice într-un program de internship pot aplica la peste 270 de poziții. 70% dintre companii ne-au confirmat că au deschise astfel de oportunități de carieră, iar 53% dintre respondenții din partea companiilor au spus că vor să recruteze între 5-10 interni.

Cum poți aplica la joburile deschise în cadrul târgului de joburi Angajatori de TOP? Pentru a aplica la pozițiile deschise, le recomandăm vizitatorilor să se înscrie la eveniment folosind butonul de înscriere accesibil la secțiunea dedicată evenimentului, pe www.hipo.ro. Prezența în cele două zile Angajatori de TOP este gratuită, în baza CV-ul Barcode pe care îl pot accesa din contul personal, de pe www.hipo.ro.

Ce spun angajatorii despre prezența lor la Angajatori de TOP?

„Compania noastră va continuă creșterea din ultimii ani, numărul de angajări la nivel de țară fiind estimate la 1500. Profilurile căutate sunt în mod special tehnice : ingineri software, ingineri hardware, ingineri mecanici, ingineri testare, ingineri mentenanță, ingineri electricieni, ingineri automatiști, dar și funcții de management și project management și funcții de support în domeniul financiar, achiziții etc” Anica Stoica, Director Resurse Umane, Continental Automotive România.

„Compania Valeo participa la fiecare ediție al acestui eveniment mereu cu același entuziasm! Ne bucurăm că avem posibilitatea de a interacționa și de a cunoaște viitori posibili angajați și suntem pregătiți să le prezentăm acestora aproximativ 50 de poziții disponibile, atât entry level, cât și middle sau senior level. Aceste poziții acoperă aproximativ toate departamentele companiei noastre!” – Lavinia Diana Susan, Recruiter, Valeo Lighting Injection.

„Alten România este o companie de consultanță în inginerie și IT care este constant în căutare de profesioniști, care ne pot ajută în livrarea proiectelor noastre. Cum Angajatori de Top este cel mai mare eveniment de recrutare din Timișoara, sperăm să ne găsim viitorii colegi pe poziții de genul: dezvoltare software (Embedded, C++, java, .NET), testare software sau dezvoltare și testare hardware, automatizare și SAP. Pozițiile pe care le avem deschise necesită o experiență profesională de minim 1 an în tehnologiile necesare pe fiecare în parte” – Andra Campan, Recruitment Manager, Alten România.

Accesul la eveniment este gratuit în baza înscrierii pe www.hipo.ro și va fi permis vineri, 21 octombrie, în intervalul 10.00-18.00 și sâmbătă, 22 octombrie,  în intervalul 10.00-17.00, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: