REVIEW Vetter MousePad Executive Edition

Publicat pe 18 apr. 2016 - 8:59 de Mîrzac Iulian
NOTĂ
  • Aderență la masă
  • Confort
  • Material
  • Preț


Vetter Mousepad Executive Edition - ReviewUn nou accesoriu trimis de Vetter pentru review este un mousepad din piele naturală. Cred că este singurul lor mousepad lansat și așa cum vă tot bat la cap de când am început să testez dintre ele, accesoriile lor sunt de calitate. (Vezi celelalte două review-uri). Sunt acel gen de produse mai ieftine decât cele ale marilor branduri însă care nu fac rabat la calitate atât de mult.

În interiorul cutiei mousepadul se află într-un material protector negru ca cel în care sunt așezate electronicele pentru menținerea calității cât timp produsul este depozitat. Așadar de dragul tradiției la ITnewz am făcut și un video unboxing, oricum nu știam ce mă așteaptă în interior.

Primul lucru pe care-l simți imediat ce îl folosești este bineînțeles confortul oferit de materialul din piele. Suportul din interior este oarecum rigid, iar materialul din piele pare bine lipit de acesta pe interior, și mi se pare că va sta plat  mulți ani de acum încolo. După mai mult de 2 săptămâni de utilizare este ca nou și nu vă cum s-ar putea uza în timp (să nu se descoase).

Comparativ cu vechiul mousepad din material textil dar cu spate cauciucat aderent este mai mare, 270 x 210 x 3 mm.

Al doilea lucru pe care l-am simțit este că e un pic mai gros și indirect puțin mai pufos. După ore în șir de utilizare cred că este mai confortabil decât vechiul mousepad (Prin cameră se vede mai mult praf ).

Vetter Mousepad Executive Edition - Review 2

Contrar preconcepției pielea nu va adera mâinii, mi s-a părut că s-a comportat foarte bine până acum în timpul utilizării chiar și pe temperaturile mai mari din ultimele zile când te gândești că transpirația poate face ca mâna să adere mai mult la suprafața mousepadului. Bineînțeles că aici ar conta și stilul de lucru cu mouse-ul. Dacă o să stai mult timp în același loc cu mouseul atunci sigur va adera.

Concluzie

Este un mousepad care-l recomand pentru oricine. De la utilizatori comuni, la directori de companie, la designeri și chiar gameri care pot fi mai pretențioși în accesoriile utilizate în timpul jocurilor.

Îndeplinește toate pretențiile pe care le am de la un mousepad: aderență la masă , fricțiune redusă cu mouse-ul, suprafață mare de mișcare, confort, material, și preț. Nici prețul nu este foarte mare contrar preconcepției că accesoriile din piele sunt scumpe.

Galerie de imagini cu Vetter MousePad Executive Edition

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: