Primul videoclip (real) facut cu ochelarii de la Google [Video]

Publicat pe 25 mai 2012 - 14:47 de Mîrzac Iulian

Conform Gizmodo.com videoclipul de mai jos reprezinta primul videoclip facut cu Ochelarii Google. Inregistrarea este facuta de Jason O. Gilbert (Twitter | Google Plus) editor la The Huffington Post NY. Si imaginile si videoclipurile sunt de calitate destul de buna, dar functiile inovative precum directionare asistata, si toate informatiile ce apar in videoclipul promotional in fata celui care ii poarta nu sunt posibile (cel putin momentan). La conferinta organizata de Google pe 22 Mai au dat mai multe prototipuri mai multor ziaristi pentru a scrie despre experientele lor cu Ochelarii Google.

Cititi mai jos experienta lui Gilbert cu Ochelarii Google:

„Nu s-au simtit nici prea grei nici prea usori la purtare. Luand in considerarea ce dimensiuni are produsul trebuie sa te gandesti ca nu ai cum sa introduci tehnologie prea avansata. Ochelarii includ camera foto/video, un ecran in partea dreapta prin care poti vedea imaginile facute, prototipul nu are capabilitati de realitate augmentata cum este prezentat de companie.

Din pacate pentru mine prefer ochiul stang si faptul ca ochelarii sunt facuti sa fie purtati pentru persoane care prefera partea dreapta asta a fost deranjant pentru mine, a trebuit sa inchid ochiul stang din cand in cand.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: